Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Medofit - proizvodnja prirodnih preparata

 

Kompanija  MEDOFIT se bavi proizvodnjom i distribucijom prirodnih preparata na bazi meda, lekobilja, algi i medicinskih gljiva. Svi naši proizvodi su 100% prirodni preparati, proizvedeni po starim i proverenim receptima, a svi znamo da se priroda sama pobrinula da nam obezbedi sve što nam je neophodno za naš rast , razvoj i dobro zdravlje !

Naš način rada Vam omogućava da budete sa nama i našim stručnim timom u kontaktu i tako dobijete najkvalitetnije, sveže informacije. Naš tim sačinjavaju fitoterapeuti sa dugogodišnjim iskustvom i porodičnom tradicijom u sakupljanju lekovitog bilja, dva priznata apiterapeuta i naš spoljni saradnik doktorica koja vam stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja vezana za vaše zdravlje.

 

Na tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti preparata, koji već posle prve mesečne terapije daju vidno poboljšanje kod obolelih, a posle sprovedene kompletne terapije hvale se sa dobrim zdravljem. Da bi se osigurao vrhunski kvalitet proizvoda MEDOFIT koristi isključivo sirovine iz GMP i ORGANIC (Organski proizvedeno) sertifikovanih izvora.

Pronašli smo , a nastavićemo da i dalje istržujemo darove prirode, koji nisu poznati na našem prostoru , a veoma povoljno utiču na vaše zdravlje – preventivno i terapijski ! Nastojimo da takve proizvode  učinimo dostupnim i na našim tržištima po najpovoljnijim uslovima, kako bi svaki čovek imao mogućnost na izlečenje i ozdravljenje !

 

Vrhunski kvalitet naših proizvoda krije se u spoju  dve najuspešnije prirodne medicine, sa tradicijom dugom preko hiljadu godina – naše tradicionalne medicine lečenja lekovitim biljem i  istočnjačke medicine lečenja medicinskim gljivama! Sve to smo obogatili božanskim prirodnim nektarom MEDA , i tako dobili proizvode ˝PROPOLIMED˝  koje jednako bezbedno mogu koristiti odrasli i deca . Naši proizvodi su 100 % prirodni BEZ KONZERVANSA I HEMIJSKIH SUPSTANCI !

 

Možemo se pohvaliti mnogobrojnim zadovoljnim korisnicima, koji su sa našim proizvodima konačno pronašli rešenje za svoje zdravstvene probleme!  Dobro došli u naš tim i IZABERITE ZDRAVLJE !

Powered By OpenCart
Medofit doo © 2023