Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Fitokompleks

Fitnes kompleks prirodni preparati.

Prikaži kao : Listu / Grid
Prikaži:
Sortiraj po:
Prirodni lek protiv celulita
  FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA Mesečna terapija proizvoda  sastoji se od 2 teglice po 250 grama i ETERIČNO ULJE za masažu 50ml Cena mesečne terapije : 35€   Zbog nepravilnog načina ishrane, uticaja hormona koji se nalaze u prerađenoj hrani i nedostatka fizičke aktivnosti, dovelo je do činjenice da 90% žena imaju celulit, a čak 32% od njih je mršavo. Zb..
35.00€
Sa porezom: 35.00€
Prirodni lek za klimaks
  FITOKOMPLEKS - KLIMAKS     Mesečna terapija proizvoda  sastoji se od 2 teglice po 250 grama. Cena mesečne terapije : 35€ Klimaks je jako bitno razdoblje u životu svake žene.Taj period obiluje nizom fizičkih i psihičkih promena u organizmu žene, jer je to period u kom dolazi do gašenja reproduktivne sposobnosti  i smanjenom dejstvu hormona i do ..
35.00€
Sa porezom: 35.00€
Prirodni lek za mršavljenje
  FITOKOMPLEKS ZA MRŠAVLJENJE Mesečna terapija proizvoda  sastoji se od 4 teglice po 250 grama. Cena mesečne terapije : 45€   Prirodan preparat za mršavljenje i detoksikaciju organizma FITOKOMPLEKS ZA MRŠAVLJENJE  je prvi 100% prirodan preparat napravljen mešavinom lekovitog bilja i meda, koji će vam pomoći da se oslobodite viška kilograma i što je najbit..
45.00€
Sa porezom: 45.00€
Powered By OpenCart
Medofit doo © 2023