Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Iskustva nasih kupaca

Dugo godina radimo ovaj posao i dobili smo dosta reakcija nasih kupaca.

Ovde cemo navestoi samo neke od njih.

 

ISKUSTVA KORISNIKA PROPOLIMEDA

Pošto već godinama uzimam lekove za visok pritisak, njihov učinak, u zadnje vreme, je bio sve slabiji i slabiji. Shvatila sam da moram naći rešenje u prirodnim preparatima. Naručila sam PROPOLIMED – VISOK PRITISAK, i počela sam uzimati preparat dva puta dnevno, ujutro i uveče, i rezultati su bili tu već nakon prve terapije. Na kontroli moj dugogodišnji lekar, se iznenadio i pitao me ˝gde mi je nestao pritisak˝ . Svim svojim prijateljima sam preporučujem PROPOLIMED i već imam dve prijateljice koje su isto tako rešile problem visokog pritiska.

                                                                                                                                    Danica, Trstenik

 

Preparat PROPOLIMED – BUBREZI I MOKRAĆNI KANALI, poručila sam za sina koji je imao probleme sa bubrezima (nivo proteina u urinu jako visok). Uzimao je redovno tri meseca i nivo proteina je opao. Nakon toga sam poručila još jednu terapiju, ispoštovali smo je, ponovili nalaz i opet je sve bilo u redu. Sve se to desilo pre godinu dana, na kontrolu idemo redovno i nalaz je uredan. Trenutno sam mu opet poručila tromesečnu terapiju, čisto preventivno.

                                                                                                                                    Olga B. , Beograd

 

Ja sam već u godinama kada se klimaks skoro završava, a sam tim, bar sam ja tako mislila, i masa mojih problema. Međutim, godine liječenja steriliteta, hormonska neuravnoteženost i stres uzeli su svoj danak – dijagnoza fibrocistične grudi. Željela sam pokušati sa preparatom PROPOLIMED – FIBROCISTIČNE GRUDI koji mi je preporučila sestričina iz Banja Luke. Uzela sam tri teglice za mjesec dana i uzimala sam preparat tri puta dnevno. Nakon toga odem na kontrolu, nalazi su bili bolji, veličina kvržice u lijevoj dojci se smanjila i doktor mi kaže da uzimam još dva mjeseca terapiju, pa da dođem na kontrolu. Ja to ispoštujem, opet tri puta dnevno – dva mjeseca. Na kontroli kvržica u dojci je bila kao tačkica koja nastane kad ubodete vrhom olovke.       

                                                                                                                                    Milka G. , Sarajevo

 

Imao sam velike probleme sa prostatom, nisam mogao mokriti, pa su mi u bolnici stavili katetar i predložili operaciju prostate. Nisam baš želio tu operaciju, pa sam odlučio potražiti rješenje u prirodnim preparatima. Poručio sam PROPOLIMED – PROSTATU i preporučili su mi da zbog težine problema, preparat uzimam tri do četiri puta dnevno. Ispoštovao sam terapiju, a olakšanje sam osjetio posle 15 dana korištenja. Odlučio sam da preparat uzimam najmanje 6 mjeseci pošto problem sa prostatom, već vučem godinama. Moj ljekar mi je nakon pregleda potvrdio da je stanje puno bolje.

                                                                                                                                    Omer K. , Zavidovići

 

Ja sam sportista i brzo primjetim sve promjene u svom organizmu jer utiču na moju fizičku spremnost. Jutrima sam se teško budio, bio sam umoran i nervozan. Na pregledu su mi otkrili da je problem štitna žlijezda, njen usporen rad. Uzeo sam tromjesečnu terapiju PROPOLIMED – ŠTITNA ŽLIJEZDA, za hipotireodizam. Alge koje čine dio ovog preparata u kombinaciji sa medicinskim gljivama moju štitnjaču su vratili u normalu, pa je i nivo THS hormona nakon tri mjeseca bio normalan.

                                                                                                                                    Benjamin K. , Travnik

Preparat LAKŠE SE DIŠE poručila sam za majku koja godinama vuče problem sa bolesti pluća. Videvši da joj pomaže uzela sam i za sebe, jer imam problem sa alergijom i brzo se umaram kada hodam brže ili uz brdo, ostajem bez daha i moram praviti pauze. Uzimam preparat dva puta dnevno već dva meseca i puno bolje se osećam. Sada sama osećam većinu posova po dvorištu, redovno idem u šetnju, više ne umaram i ne gubim dah.

                                                                                                                                    Nada Ć. , Zlatibor

Imam 30 godina i već sam oboljela od reumatoidnog artritisa. Bolovi, koje trpim skoro svakodnevno, usporavaju me u obavljanju svakodnevnih obaveza u kući i oko porodice, pošto sam domaćica. Kada sam počela da uzimam preparat PROPOLIMED – REUMA I ARTRITIS tri puta dnevno i bolovi koje sam osjećala noću prestali su nakon dvadesetak dana, posle dva mjeseca uzimanja preparata, stanje mi se vidno poboljšalo, pokretljivija sam i puno bolje spavam, na radost cijele moje porodice.

                                                                                                                                    Radmila Z. , Nevesinje

 

Sve ono što čovjek osjeća kada ima problem sa želucem i probavom teško je opisati rječima. Kada bih pojela, bilo šta, osjećala sam bol u želucu , mučninu i sve je to dovelo do toga da sam skoro prestala jesti. Nisam mogla vjerovati da ću za samo za mjesec dana sa PROPOLIMED – ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT moći normalno da jedem bez bolova u želucu i povraćanja.

                                                                                                                                    Zahira K. , Konjic

Powered By OpenCart
Medofit doo © 2024