Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Zasto Medofit

 

ZAŠTO MEDOFIT?

 


 

 

 

Kao što kaže gdin Ivan Ilich u svojoj predivnoj knjizi ˝Medicinska Nemezis˝, koju inače toplo preporučujemo da pročitate, ˝Čovek se previše udaljio od prirode i od prirodnih OBAVEZA prema sebi samom,među koje spada i obaveza da se odgovorno stara o sopstvenom životu i zdravlju. Umesto toga, moderni čovek industrijskog društva preneo je svoju odgovornost i svoju obavezu institucionalizovanoj i profesionalizovanoj medicinskoj službi, slepo je stavio svoju sudbinu u njene ruke i postao zavisan od nje, kao narkoman od droge, postao je objekat medicinske zaštite i kad je zdrav i kada je bolestan. Celo društvo se pretvorilo u kliniku, a svi građani su postali pacijenti! ˝

Naš vizija i misija je da vas ponovo spojimo sa prirodom i plodovima prirode koji su ljudi širom naše planete koristili i koriste već hiljadama godina veoma uspešno, lečeći i najteže oblike obolenja.

Zbog svega ovoga, sa ponosom Vam predstavljamo prirodne lekove od PČELINJIH PROIZVODA, LEKOVITOG BILJA, MEDICINSKIH GLJIVA I MORSKIH ALGI !

Uspešno smo za vas spojili tri najstarija načina lečenja čovečanstva – tradicionalnu kinesku i japansku medicinu – lečenje medicinskim gljivama, koje se sprovodi uspešno preko 4000 godina, našu tradicionalnu prirodnu medicinu – lečenje lekovitim biljem, koja takođe ima ukorenjenu primenu više vekova na našim prostorima i api terapiju – lečenje bolesti pčelinjim proizvodima, a same pčele su starije nego i samo čovečanstvo. U naše proizvode smo ugradili svo znanje iz sve tri najstarije i najdelotvornije zdravstvene filozofije i nudimo ih vama kao potpuno rešenje za vaše zdravstvene probleme.

Šta nas čini jedinstvenim? Naši proizvodi su PRIRODNI LEKOVI zbog svoje recepture i načina spravljanja, jer se svaki proizvod pravi ručno i sa najboljim i najkvalitetnijim sastojcima iz prirode, bez veštačkih boja, aroma i hemikalija!

Po prvi put kod nas imate 100% prirodne lekove za bronhitis, malokrvnost, hemoroide, visok pritisak i holesterol, prostatu, za depresiju-bolest 21. veka, bubrege, mokraćne kanale, reumu i artritis i jetru.

 

Zato su naši preparati 100% delotvorni, jer u sastavu svakog proizvoda nalazi se medicinska gljiva i lekovita biljka koja odgovara toj vrsti bolesti, a pomešane sa medom dobijate u jednom proizvodu pravu IMUNO-BOMBU za vašu bolest i celi organizam! Naši proizvodi ZDRAVIMA – čuvaju zdravlje, a BOLESNIMA – pomažu da ozdrave!

Powered By OpenCart
Medofit doo © 2023