Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Ostali proizvodi

 

Ovi naši 100% prirodni preparati vas rešavaju hroničnih i najrasprostranjenijih bolesti današnjice, od kojih svakog dana u svetu umire hiljade ljudi dnevno. Sastav naših proizvoda, pčelinji proizvodi, medicinske gljive i lekovito bilje, čine čudotvorno dejstvo na vaše zdravlje i pomaže da se oslobodite zdravstvenih tegoba – ZAUVEK. Možda vam ovo zvuči nemoguće jer vas svakodnevno bombarduju informacijama da bolujete od neizlečivih bolesti, koje se mogu lečiti a ne i izlečiti. Imamo dobru vest za vas a to je – DA  PRIRODA IMA LEK ZA VAŠU BOLEST. I samo razmislite o staroj izreci – ISTINA TREBA DA VAM BUDE AUTORITET, A NE DA AUTORITET BUDE ISTINA!!!

Procitajte vise o ovim prirodnim lekovima - klikni ovde - Prirodni lekovi

Prikaži kao : Listu / Grid
Prikaži:
Sortiraj po:
Antidepresiv - Prirodni lek za depresiju
  Prirodni lek za depresiju - Antidepresiv Prirodan preparat je namenjen za osobe izložene teškim emotivnim, fizičkim i intelektualnim zahtevima. Ovo je preparat za osobe koje osećaju sledeće simptome:   previše spavanja ili nemogućnost spavanja blaga letargija ili potpuna letargija beznadežno i bespomoćno osećanje pad koncentracije i pr..
15.00€
Sa porezom: 15.00€
Prirodni lek protiv hemoroida i zatvora
HEMOROIDI I ZATVOR – prirodni lek protiv hemoroida i zatvora   Ovaj preparat je prvenstveno za osobe sa sledećim problemima: neredovnom stolicom i hemoroidima, zatvorom, učestalim vetrovima, nadimanjem i naduvenosti stomaka. Ovo je preparat za osobe koje osećaju simptome:   ·         pečenje i svrab u analnom delu · ..
15.00€
Sa porezom: 15.00€
Prirodni lek za hipertenziju - visoki pritisak
VISOK PRITISAK – prirodni lek za hipertenziju Prirodni preparat je namenjen za osobe sa sniženim ili povišenim krvnim pritiskom, i osobama koje imaju probleme i sa simptomima niskog i visokog krvnog pritiska. Ovo je praparat za osobe koje osećaju sledeće simptome:   Ako osećate često pulsiranje u predelu temena i potiljka Imate često glavobolje, glavobolje su naro..
16.50€
Sa porezom: 16.50€
Prirodni lek za reumu i artritis
REUMA I ARTRITIS – prirodni lek za reumu Prirodni preparat za osobe sa upalnim procesima, koje imaju bolove i otoke u zglobovima, tetivama i mišićima kao i za osobe čija je pokretljivost umanjena. Ovo je praparat za osobe koje osećaju sledeće simptome: Noge i ruke im bolno natiču Imaju ukočenost i upalu u nogama i rukama Ukočenost i upale zglobovima i prstima ruku, t..
15.50€
Sa porezom: 15.50€
Prirodni lek za visok holesterol
VISOKI HOLESTEROL – prirodni lek protiv visokog holesterola Prirodni preparat je namenjen za osobe sa zdravstvenim problemima povišenog holesterola u krvi, povišenim nivoom lipida u krvi, povišene trigliceride i uopšte problem sa funcijom jetre. Ovo je praparat za osobe koje osećaju sledeće simptome: Kada imate visok nivo holesterola, ne osećate nikakve simptome i nema ih, ali to va..
15.00€
Sa porezom: 15.00€
Prirodni lek za želudac
ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT – prirodni lek za želudac Prirodni preparat je namenjen za osobe sa problemima želuca,problemom varenja, problematičnom probavom i crevima. Ovo je praparat za osobe koje osećaju sledeće simptome:   Ako vam je anemija naglo nastala Ako za kratko vreme znatno smršate Ako u toku 10 dana konstantno povraćate Imate otežano gutanje ..
16.50€
Sa porezom: 16.50€
Powered By OpenCart
Medofit doo © 2024