Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Prirodni lek protiv celulita

Prirodni lek protiv celulita
Šifra artikla: 020
Raspoloživ: Na lageru
Cena: 35.00€
Cena sa porezom: 35.00€
Količina:  
 

 

 

FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA

Mesečna terapija proizvoda  sastoji se od 2 teglice po 250 grama i

ETERIČNO ULJE za masažu 50ml

Cena mesečne terapije : 35€

 

Zbog nepravilnog načina ishrane, uticaja hormona koji se nalaze u prerađenoj hrani i nedostatka fizičke aktivnosti, dovelo je do činjenice da 90% žena imaju celulit, a čak 32% od njih je mršavo.

Zbog toga smo za vas napravili prirodan preparat za uništavanje celulita i njegovo izbacivanje iz organizma. FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA  je prvi 100% prirodan preparat napravljen mešavinom lekovitog bilja i meda , koji će vam pomoći da se u potpunosti oslobodite celulita i što je najbitnije da istovremeno detoksikujete svoj organizam.

Dobro je poznato da je celulit posledica preteranog povećanja volumena ćelija masnog tkiva, zbog nepotpunog izlučivanja toksina, koji se potom zadržavaju u telu, čime je sprečen normalan odvod krvi i limfe, putem kojih se odvode otpadne tečnosti iz tkiva. Tako nakupljeno masno tkivo čini od 20% - 25% ukupne telesne mase.

Preparat FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA  vam jača vezivno tkivo, poboljšava cirkulaciju, smanjuje masnoće i uklanja nakupljenu vodu i toksine. Med, naučno je dokazano, uspešno razgrađuje masnoće i uz pomoć biljnog sastava preparata izbacuje iz organizma. To najčešće znači i promeniti režim ishrane te povećati fizičku aktivnost. Biljna kombinacija koja se nalazi u preparatu, vam obezbeđuje smanjenje masnih ćelija, a samim tim poboljšava vam perifernu cirkulaciju, što je veoma bitno u čitavom procesu otklanjanja celulita. Dobra periferna cirkulacija obezbeđuje detoksikaciju potkožnog tkiva, gde se i stvara celulit, uklanjanje masti i štetnih materija koje se tu zadržavaju i uklanja višak vode koji se zadržava u potkožnom tkivu. Uz naš biljni preparat FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA dobije se i eterično ulje sa kojim se vrši svakodnevna masaža delova tela koja su zahvaćena celulitom. Sa poručenom terapijom, od naših nutricionista dobićete i besplatan režim ishrane i plan fizičkih aktivnosti koje je potrebno sprovoditi da bi proces uklanjanja celulita bio potpun i sasvim prirodan. Pre početka terapije preporučili bi vam da uradite pregled sa SKENEROM TELA, gde ćemo dobiti relevantne podatke za određivanje adekvatne terapije i utvrditi zdravstveno stanje vašeg celog organizma.  

 

Mesečna terapija proizvoda FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA  sastoji se od 2 teglice po 250 grama i

ETERIČNO ULJE za masažu 50ml

Cena mesečne terapije : 35€

 

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Powered By OpenCart
Medofit doo © 2024