Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Antidepresiv - Prirodni lek za depresiju

Antidepresiv - Prirodni lek za depresiju
Antidepresiv - Prirodni lek za depresiju
Šifra artikla: 002
Raspoloživ: Na lageru
Cena: 15.00€
Cena sa porezom: 15.00€
Količina:  
 

 

 

Prirodni lek za depresiju - Antidepresiv

Prirodan preparat je namenjen za osobe izložene teškim emotivnim, fizičkim i intelektualnim zahtevima.

Ovo je preparat za osobe koje osećaju sledeće simptome:

 

  • previše spavanja ili nemogućnost spavanja
  • blaga letargija ili potpuna letargija
  • beznadežno i bespomoćno osećanje
  • pad koncentracije i problem sa donošenjem odluka
  • gubitak interesa  za sve aktivnosti
  • ne možete kontrolisati negativne, bez obzira na trud
  • nemate apetit ili se prejedate
  • nemate seksualnu želju ili je znatno umanjena
  • postajete razdražljivi i pokreti su vam usporeni

 

Kako leciti depresiju?

Ljudske emocije su podeljene na dva dela: pozitivne i negativne. Pozitivne emocije mogu unaprediti zdravlje i pojačati imunološke funkcije. Negativne emocije uključuju nervozu, tugu, očaj, ljutnju, apatiju i štetne su za fizičko i mentalno zdravlje. Česte bolesti izazvane negativnim emocijama su visok krvni pritisak, srčane bolesti, povišen šećer u krvi, rak i sl. Kada bi negativne emocije, odrasli ljudi, promenili u pozitivne, to bi povećalo njihovu otpornost prema bolestima kao i povećanje samopouzdanja da se poboljšaju uslovi i kvalitet njihovih života.

Depresija ima dva oblika: reaktivnu depresiju i internu depresiju. Reaktivna depresija se pojavljuje nakon nekih životnih događaja kao što su smrt u porodici, smrt prijatelja, požar u kući, nevera partnera, razvod i sl. Depresivne emocije najčešće ne traju dugo i mogu biti izlečene pomoću drugih pozitivnih emocija. Unutrašnja depresija je nesvesno akumulirana u dužem periodu života kao što je nesretan brak, težak život, hronične bolesti, neperspektivan posao, hendikepirano dete i drugo.

Naš 100% prirodan preparat, sadrži u sebi med, propolis, lekovite biljke ( ginko bilobu, gotu kolu i valerijanu) i medicinske gljive koji vam pomažu u lečenju poremećaja izazvanih depresijom. Ginko biloba ima pozitivan učinak na poboljšanje memorije i niz drugih aktivnosti koje se dešavaju u mozgu, ima antidepresivno delovanje, i njeno delovanje je veoma povoljno na osobe koje imaju probleme sa migrenom.

Poznato je lekovito svojstvo Gotu kole da poboljšava cirkulaciju krvi u mozgu, i tako znatno poboljšava metabolizam (tj poboljšava razmenu energije i materije u samom mozgu),  i tako se povećava i mogućnost samog mozga, istovremeno povećavajući mentalnu energiju, jasnoću, memoriju i koncentraciju. Gotu kola povoljno deluje na neurotransmitere, istovremeno pospešuje bolje strujanje nervnih impulsa. Valerijanovo lekovito svojstvo na mozak i obolenja nervnog sistema su poznata vekovima.

Med se hiljadama godina koristi kao efikasan lek za smirenje, anksioznost i poznato je njegovo svojstvo, kada ga koristimo više puta dnevno da nas oslobađanje od stresa. Od starina se zna da pred spavanje, kašika meda pomaže da se san spusti na oči, a kinezi imaju poslovicu koja kaže: "Želite li brzo i zdravo zaspati i da pri tom dobro i spavate, obavezno dodajte med u čaj". Med sadrži veoma bitnu aminokiselinu  triptofan, koja ima ulogu da izgrađuje proteine. Ova aminokiselina je osetljiva, i ona sama ne pomaže da se zaspi brže, već je ona gradivni materijal iz kog mozak stvara hormon serotonin - hormon dobrog raspoloženja, iz kog pinealna žlezda taj hormon pretvara u hormon koji poboljšava spavanje, melatonin, koga još zovemo hormonom sreće.

Naš 100% prirodni lek preporučuje se osobama koje su izložene dugotrajnim psihičkim naporima, uspešno pomažući kod lakšeg oblika depresivnog stanja. Korištenjem našeg preparata uspešno ćete ukloniti probleme umora, negativnog razmišljanja, bezvoljnosti, nesanice i poboljšaćete koncentraciju i pamćenje. Naš prirodni lek – ANTIDEPRESIV i posle dugotrajnog korištenja nema nikakvih nuspojava i ne može stvoriti naviku korištenja.

 

 

Zašto je naš prirodni preparat za depresiju delotvorniji od ostalih preparata ?

 

ANTIDEPRESIV – prirodni lek za depresiju, preparat napravljen mešanjem meda, lekobilja i medicinskih gljiva, lekovito i regenarativno deluje na vraćanje ravnoteže u moždane nivoe neurotransmitera, te vam podiže  raspoloženje na zavidan nivo. Kada se pomešaju med, lekobilje i medicinske gljive dejstvo preparata ANTIDEPRESIV- prirodni lek za depresiju, čini delotvornijim, nego kada bi se svi ovi sastojci odvojeno koristili. Delotvornost našeg preparata se ogleda u tome – da kada pomešamo medicinske gljive dehidrirane u prahu i osušeno lekovito bilje sa medom, fitonutrijenti iz medicinskih gljiva i  lekobilja se vežu za šećere koji se nalaze u medu, posle čega se te lekovite supstance, zajedno sa šećerom iz meda, nose kroz krv do obolelih organa, a svaka ponaosob lekovita supstanca iz lekobilja i medicinskih gljiva NE BI IMALA EFIKASNIJI NAČIN DA STIGNE NA OBOLELO MESTO U NAŠEM ORGANIZMU!

 

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Powered By OpenCart
Medofit doo © 2023