Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Prirodni lek za klimaks

Prirodni lek za klimaks
Šifra artikla: 019
Raspoloživ: Na lageru
Cena: 35.00€
Cena sa porezom: 35.00€
Količina:  
 

 

 

FITOKOMPLEKS - KLIMAKS

 

 

Mesečna terapija proizvoda  sastoji se od 2 teglice po 250 grama.

Cena mesečne terapije : 35€

Klimaks je jako bitno razdoblje u životu svake žene.Taj period obiluje nizom fizičkih i psihičkih promena u organizmu žene, jer je to period u kom dolazi do gašenja reproduktivne sposobnosti  i smanjenom dejstvu hormona i do pada svih funkcija organa koji zavise od njih. Vreme početka klimaksa zavisi od niza faktora, kao što su polni život, trudnoće, abortusi i porođaji. Takođe i dužina trajanja klimaksa zavisi od fizičkog i psihičkog stanja žene, pa tako traje od nekoliko meseci do nekoliko godina.

Za vas smo napravili FITOKOMPLEKS - KLIMAKS  da svakoj ženi klimaks učinimo što kraćim i lakšim. FITOKOMPLEKS - KLIMAKS je 100% prirodan preparat na bazi meda i lekovitog bilja. U svakoj lekovitoj biljci se nalaze fitojedinjenja koja su biološki aktivna u ljudskom organizmu. Naš preparat obiluje fitojedinjenjima koja imaju ili zaštitna ili lekovita svojstva. Biljni hormon, fitoestrogen, nije hemijski srodan sa ženskim hormonom estrogenom, ali ima određene sličnosti pa može da se veže za estrogenske receptore u ćeliji. Fitoestrogen nema uticaj na nivo estrogena kod žene ali vezivanjem za receptore pomaže prilikom nedostatka ovoga hormona ili u slučaju njegovog povećanja. Nivo estrogena u klimaksu opada pa ovaj biljni hormon iz našeg preparata FITOKOMPLEKS – KLIMAKS  obezbeđuje zamenu za estrogen i ublažava valunge i suvoću kože. Fitojedinjenja iz našeg preparat takođe pomažu da ne dođe do velikog gubitka koštane mineralne gustine u klimaksu, tako da istovremeno naš preparat preventivno deluje na osteoporozu.

Treba naglasiti i da ovaj naš preparat na bazi meda, FITOKOMPLEKS – KLIMAKS, kao i svi tretmani pčelinjim proizvodima, dovodi organizam u izbalansirano stanje i eliminiše svakodnevni fizički i psihički stres, što je veoma bitno za žene u klimaksu, jer je poznato da žene u ovom periodu imaju čestu promenu raspoloženja, glavobolje, razdražljivost, pa čak padaju u depresiju.

Uz naš preparat dobićete i savete našeg stručnog tima vezane za način ishrane i fizičke aktivnosti u periodu klimaksa, koji su itekako bitni u ovom životnom periodu žene, jer sa izborom pravilne ishrane i kretanjem - pomažete svom organizmu u borbi protiv stresa.

Zahvaljujući sastavu našeg preparata olakšaćemo vam period klimaksa, ublažiti posledice i ojačati organizam.

 

Mesečna terapija proizvoda FITOKOMPLEKS - KLIMAKS  sastoji se od 2 teglice po 250 grama.

Cena mesečne terapije : 35€

 

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Powered By OpenCart
Medofit doo © 2024