Prirodni lekovi za reumu, probavni takt, hemoroide, visok pritisak, depresiju..

Da kupite ove preparatae online ili da narucite telefonom – klikni ovde – Prirodni lekovi za pritisak, zeludac,holesterol ..

Prirodni preparat VISOK PRITISAK – prirodni lek za visok pritisak, reguliše visok pritisak i otklanja uzrok vašeg visokog krvnog pritiska, bez obzira šta je. Ciljano izbalansiranog sastava, od najboljih sastojaka iz prirode, pčelinji proizvodi, medicinske gljive i lekovito bilje, ima višestruko dejstvo na vaš organizam. Istovremeno jača imunitet, obezbeđuje bolju razmenu hranljivih materija i pomaže u otklanjanju uzroka visokog krvnog pritiska.

Prirodni preparat ANTIDEPRESIV – prirodni lek za depresiju, uspešno pospešuje rad neurotransmitera i samim tim pospešuje vaše raspoloženje. Veoma bitno kod ovog 100% prirodnog preparata je da na potpuno prirodan način leči depresiju i ne izaziva nikakvu zavisnost.

Prirodni preparat VISOK HOLESTEROL – prirodni lek za holesterol, svojim prirodnim sastojcima u sastavu uspešno regeneriše jetru i poboljšava sve funkcije koje ona obavlja. Kada je jetra zdrava, i odnos HDL i LDL holesterola je normalan, a isto tako i nivo triglicerida u krvi, što je presudno za zdravlje svake osobe, naročito u prevenciji kardiovaskularnih obolenja. Medicinske gljive u proizvodu istovremeno deluju antibakterijsi i antivirusno, što znači da uspešno pored toga što regeneriše jetru, preparat uspešno deluje kao terapija na bakterijske i virusne infekcije jetre.

Prirodni preparat ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT – prirodni lek za želudac, zbog svog izbalansiranog sastava, pčelinji proizvodi, lekovito bilje i medicinske gljive, smiruje nadraženu sluzokožu u želucu, obnavlja crevnu floru i reguliše nivo kiseline u želucu. Posle samo nekoliko dana korištenja, zaustavlja dalje širenje bakterije Helicobacter pylori. Uspešno se pokazao kao 100% prirodan preparat u lečenju čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu. Naročito se preporučuje osobama sa oštećenom sluzokožom od korištenja jakih lekova kao npr. za reumu i artritis, upalne procese, antibiotika i sl.

Prirodni preparat REUMA I ARTRITIS – prirodni lek za reumu, vam na potpuno prirodan način podmazuje zglobove, štiti hrskavicu od daljeg propadanja, povećava pokretljivost zglobova o umanjuje bolove, bez bilo kakvih nuspojava. Posle sprovedene terapije osetićete da ujutro lakše ustajete, noću bolje spavate, jer će vam nestati bol i trnjenje prilikom spavanja, ali ovaj put na prirodan način, jer u sastavu našeg preparata nalazi se najbolje iz prirode, tako da nećete imati želučanih problema kao kada ste pili lekove protiv reume. Popraviće vam se i kvalitet života jer ćete konačno moći više da se krećete i više slobodnog vremena provedete u prirodi, u društvu vaših najdražih.

Prirodni preparat HEMOROIDI I ZATVOR – prirodni lek protiv hemoroida i zatvora, pomaže vam da se rešite veoma neugodnog i u današnje vreme čestog zdravstvenog problema. Izbalansiran sastav našeg preparata pomaže vam da poboljšate peristaltiku vaših creva i samim tim reguliše probavu i normalzuje pražnjenje creva. Medicinske gljive u preparatu izuzetno brzo rešavaju problem hemoroida je zbog kompleksa vitamina i minerala poboljšavaju cirkulaciju u perifernim krvnim sudovima.Comments are closed.

This entry was posted on October 15, 2012 and is filed under Prirodni lekovi. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.