Kako se rešiti celulita

prirodni preparat za celulit

Celulit to jest masno tkivo koje se skuplja na određenim delovima  ženskog tela, danas predstavlja  najveći estetski problem kod žena. Celulit  je posledica preteranog povećanja volumena ćelija masnog tkiva, zbog nepotpunog izlučivanja toksina, koji se potom zadržavaju u telu, čime se sprečava normalan odvod krvi i limfe, putem kojih se odvodi otpadna tečnost iz tkiva.  Da li ćete imati celulit umnogome zavisi od genetike. Zato ne čudi da ćete videti gojazne žene koje  ne pate od ovog problema  i izrazito mršave ženske osobe koje se baš ne mogu pohvaliti savršenim izgledom nogu. Celulit pogađa otprilike 80 posto žena, bez obzira na to da li imaju manjak ili višak kilograma.

Celulit je problem za veliki broj ženske populacije. Retko se koja pripadnica lepšeg pola može pohvaliti da nema problem sa celulitom.  Uzroci nastanka celulita su brojni. Postoje metode  kojima se celulit može ublažiti i smanjiti, ali potpuno uklanjanje celulita gotovo je nemoguće.

Celulit je dosadan i uporan  i teško ga je ukloniti, naročito onaj koji je nastao u doba puberteta. Prvi celulit može nastati u  tinejdžerskim godinama. Najčešće se stvara na bokovima, butinama, na donjem delu stomaka, zadnjici, na unutrašnjoj strani kolena i iznad kolena, na nadlakticama.

Nagle promene u kilaži pospešuje pojavu celulita. Koža koja često gubi elastičnost podložna je stvaranju celulita.

Celulit možete smanjiti ili usporiti njegovo nastajanje kombinovanjem  zdrave ishrane kozmetičkim tretmanima, prirodnim preparatima  i fizičkom aktivnošću.  Masaža i fizička  aktivnost u borbi protiv celulita mogu imati presudnu ulogu.

Unos tečnosti u borbi protiv celulita  neophodan je isto kao i zdrava ishrana. Pijte dva litra vode ili biljnih čajeva na dan. Što više pijete tečnosti , više ćete izlučivati, drenaža tkiva biće bolja.

Fizička neaktivnost usporava metabolizam i cirkulaciju, zato budite fizički aktivni. Vežbajte redovno.

Izbegavajte stres, so i alkohol.  Jedite zdravo. Konzumirajte nemasne namirnice, belančevine, hranu bogatu vlaknima, izbegavajte slatkiše.

Kompanija Medofit je  napravila prirodni preparat za uništavanje celulita i njegovo izbacivanje iz organizma. FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA  je 100% prirodan preparat spravljen mešavinom lekovitih biljaka i meda. Ovaj preparat  pomaže da se oslobodite celulita i istovremeno detoksikujete svoj organizam. Uz preparat FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA dobija  se i eterično ulje kojim se svakodnevno masiraju delovi tela koji su zahvaćeni celulitom.



Comments are closed.

This entry was posted on September 2, 2015 and is filed under Zdravlje zena. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.