Kako poboljšati krvnu sliku ?

anemija lečenje

Manjak crvenih krvnih zrnaca u krvi ili nedostatak hemoglobina u ovim ćelijama naziva se  anemija.  Kada se anemija javi, organizam ne dobija dovoljno kiseonika, što rezultira  umorom i slabošću.

Dnevne potrebe za gvožđem variraju i zavise od uzrasta, pola i rezervi u organizmu.

U sprečavanju nastanka anemije  značajan faktor je pravilna ishrana. Za dobro funkcionisanje organizma  jedan od osnovnih elemenata je gvožđe. Nepravilna ishrana može izazvati  nedostatka gvožđa  i nastanak anemije. Važnu ulogu u lečenju malokrvnosti ima ishrana.

Promenite svoj uobičajeni način ishrane. Uključite u ishranu  prirodne i zdrave namirnice koje su bogate gvožđem i vitaminom C. Bitno je da u tri dnevna obroka unesete u organizam  namirnice bogate gvožđem.

Hrana bogata gvožđem i folnom kiselinom vrlo je efikasna za lečenje malokrvnosti. Gvožđa ima u namirnicama životinjskog  i biljnog porekla.

Hrana bogata gvoždjem:  školjke, svinjska, pileća i  goveđa džigerica, račići, sardina, ćuretina, tunjevina, kuvani pasulj i sočivo, grašak, kakao, jaja ,meso, riba, semenke bundeve i suncokreta,  špargla, kupine, paradajz, lubenica, sok od šljiva, sušene breskve, badem, suve kajsije,orasi. Tamna čokolada je tako ukusna  i zdrava. Pojedite malu količinu tamne čokolade svakog dana, popravićete gvožđe  u vašoj krvi, a i raspoloženje.

Konzumirajte sirovo povrće i voće bogato C vitaminom uz obrok koji u sebi sadrži gvožđe. Zna se da Vitamin C znatno poboljšava asimilaciju gvožđa u organizmu.

Izbegavajte upotrebu napitaka  kao što su kafa, crni i zeleni čaj.

Ukoliko ishranom ne poboljšate krvnu sliku , primenite jednu od najefikasnijih i najbezbednijih terapija u lečenju anemije prirodne lekove..

Kompanija Medofit je proizvela 100% prirodni preparat, koji u svom sastavu  sadrži med, lekovito bilje giseng, seme koprive, i goji kao i medicinske gljive cordyceps i reishi. Preparat Malokrvnost na potpuno prirodan način vratiće hemoglobin u krvi na normalnu vrednost, popraviti vašu krvnu sliku, i rešiti vas anemije. Med i kopriva za prirodno lečenje anemije se koriste od davnina. Poznato je da kopriva jača krv, i uspešno leči bolesti poput malokrvnosti i anemije, kao i nedostatak energije.  List koprive sadrži  gvožđe, koje veoma brzo popravlja krvnu sliku. Prirodni preparat za malokrvnost  zahvaljujući  svom sastavu, vratiće vam izgubljenu snagu i poboljšati krvnu sliku.



Comments are closed.

This entry was posted on September 1, 2016 and is filed under Prirodni lekovi. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.