Prirodni lek za želudac na biljnoj bazi

prirodni lek za želudac

Problemi sa želucem  nisu nikome strani, naročito nakon  prejedanja u vreme praznika. A mnogim osobama  ni svakodnevica nije ništa bolja, jer obroke ne konzumiraju redovno , niti obroci sadrže  dovoljno voća i povrća.

Tokom svakodnevnih redovnih aktivnosti većina nas zbog brojnih obaveza jede jedan do dva obroka dnevno,  što za posledicu ima  nagomilavanje kilograma i opterećenje želuca i njegove osnovne funkcije.

Problemi  sa želucem spadaju  u  najčešće zdravstvene tegobe  zbog kojih u zadnje vreme pojedinci traže lekarsku pomoć, a bolesti  želuca se ubrajaju u bolesti modernog i stresnog načina života. Najčešći okidač za bolove u želucu su  jako masna i začinjena hrana, neprekidna  izloženost stresu, upotreba piojedinih lekova  i nezaobilazna Helicobacter pylori.

Najbolji oblik prevencije bolova u želucu je izbalansirana ishrana koja sadrži  ribu, maslinovo ulje,  kao i  izbegavanje masnoća. To je balans  koji odgovara svakom želucu.

ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT – je prirodni preparat  za želudac kompanije Medofit,

namenjen osobama  koje imaju probleme sa želucem, probleme  sa varenjem, problematičnom probavom i crevima.

100% prirodni  praparat preporučuje se osobama koje imaju sledeće simptome:

Nagli nastanak anemije

Znatno mršavljenje u kratkom vremenskom periodu

Konstantno povraćanje

Imate otežano gutanje

Gubitak apetita

Nadutost i podrigivanje posle obroka

Oštar bol koji peče u želucu i hroničan bol u gornjem delu stomaka

Bol koji se pogoršava kada je stomak prazan  ili noću dok spavate

Bolovi i neprijatnost u stomaku

Osećanjee težine posle obroka

Osećanje mučnine

Povraćanje krvi

Pojava krvi  u stolici

100% prirodni preparat, ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT  spravljen je od  meda, medicinske gljive coprinus i reishi i lekovitog bilja  pelina i brusnice, koji efikasno pomažu u lečenju zdravstvenih problema sa želucem. Med isceliteljski deluje na probavni trakt, jer podstiče pravilan rad želuca, a ujedno  štiti njegove stanice od raznih oštećenja. Med se pokazao kao veoma lekovit kod čira na dvanaestopalačnom crevu i želucu, a poznato je da med delotvorno zaustavlja dalji rast bakterije helicobacterpylori.

Gljiva reishi deluje antibakterijski i antivirusno na želudac, Pelin ima veoma gorak ukus, ali se izuzetno pokazao u jačanju želuca i čišćenju krvi.

Prirodni lek za želudac, lekovito i regenarativno deluje na normalizaciju rada creva i želuca. Delotvorno deluje i na obnovu sluzokože želuca. Posle šestomesečne terapije  nivo kiseline se u potpunosti  normalizuje u želucu, i ponovo uspostavlja ravnoteža crevne flore koja je bila oštećena.



Comments are closed.

This entry was posted on October 13, 2016 and is filed under Prirodni lekovi. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.