Do vitke linije prirodnim putem

za mršavljenje

Nema čarobne pilule, ni specijalne dijete koja će vam pomoći da se za kratak vremenski period  oslobodite viška kolograma. Dobitna kombinacija je unos manje količine hrane i svakodnevna fizička aktivnost.

Višak kilograma ne samo da ne izgleda estetski lepo, već može biti uzrok i rizika za povišen krvni pritisak, dijabetes tipa 2, bolest srca, demenciju, karcinom dojke, debelog creva i endometrijuma.

Da regulišete vitku liniju na zdrav i prirodan način dovoljno je da se pridržavate sledećeg:

-Bez gladovanja

Da brže izgubite masnoće i kilograme izgladnjivanje vam neće pomoći. Gladovanje je vrlo nezdravo i  neće dovesti do željenog rezultata. Izbegavajte ili u potpunosti ukinite unos slatkiša i namirnica koje u sebi sadrže  konzervans i natrijum. Povećajte unos povrća. Neka vam veličina porcije bude manja od uobičajene.

-Neka vam hrana  koju konzumirate bude šarena i raznovrsna

Namirnice koje sadrže hranljive sastojke i vlakna  držaće vaš nivo šećera u krvi u granicama normale. A to su  šargarepa, spanać, paprika, paradajz, razne salate i voće.

Povrće ne kuvajte dugo kako bi zadržalo i sačuvalo dragocene nutrijente. Poželjno je a i zdravo  da ponekad konzumirate  presnu tj. sirovu hranu.

-Unosite „dobre“ masnoće

Ishrana bazirana na zasićenim masnoćama, dovodi do stvaranja masnih naslaga oko struka.  Ishrana koja je bogata  mononezasićenim masnoćama čini suprotno. Snižava nivo „lošeg“ holesterola, povećava  nivo „dobrog“ holesterola. Namirnice bogate monozasićenim masnoćama su  kikiriki, bademi, orasi, maslinovo ulje.

-Brza hrana i gazirana pića nipošto

Poznato je da obe stvari  utoljuju glad i povećavaju apetit, ali i su i  najveći neprijatelji u borbi za tanak struk. Zaboravite  hamburgerr, pomfrit i gaziranr napitke. Radije konzumirajte  salate, voće,  običnu vodu ili čaj.

-Unosite dovoljno tečnosti

Flaša vode uvek neka bude uz vas. Vaš organizam treba da uvek bude dobro hidriran.

-Budite fizički aktivni

Fizička aktivnost tokom celog dana pomoći će vam u sagorevanju masnoća. Vožnja bicikla, penjanje uz stepenice, vežbe ujutru , svakodnevna brza šetnja su odlične fizičke  aktivnosti.

-Bez alkohola i cigareta

Pušenje, uz  konzumaciju alkohola, dovodi do povećanja  nivoa hormona stresa kortizola u telu. Povećanje nivoa kortizola u krvi, zbog doživljenog stresa, dovodi do reakcije sa insulinom što rezultuje povećanjem težine i nagomilavanjem abdominalne masnoće – baš tamo gde ne želite!

-Bez stresa

Morate biti uporni i pronaći  način da budete uvek opušteni i bez stresa. Stres potpomaže gojenje. Dobar san  je veoma bitan zato u krevet pre ponoći.

Kompanija Medofit nudi Prirodan preparat za mršavljenje i detoksikaciju organizma FITOKOMPLEKS ZA MRŠAVLJENJE.  Ovaj  100% prirodni preparat sadrži mešavinu lekovitog bilja i meda. Ne samo da ćete se osloboditi  kilograma već ćete u isto vreme i  detoksikovati vas organizam. Naučno je dokazano da konzumiranje meda pre spavanja pomaže da bolje sagorite masti tokom sna.



Comments are closed.

This entry was posted on July 3, 2017 and is filed under Prirodni lekovi. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.