Lečenje fibrosističnih promena u grudima prirodnim preparatima

 lek za fibrocistične dojke

Veliki broj žena oseća bolove u dojkama i strah ih je cista?

Ciste i fibroadenomi mogu dosta često da izazovu  bol i probadanja u dojkama. Simptomi ciste u dojkama i jesu bol i probadanje.

Najčešći uzrok kvržica i bolova u grudima kod žena u starosnoj dobi između 30 i 50 godina su ciste., koje su u potpunosti  benigne. Do pogoršanja simptoma može doći   pre menstruacije. Grudi mogu biti nabrekle i bolne. Fibrocistične promene u dojkama povezane su sa mesečnim oscilacijama  nivoa hormona u telu. Svakog  meseca telo se sprema za moguću trudnoću i dojke se spremaju za stvaranje mleka. Bolest verovatno nastaje zbog takve reakcije grudi na hormonske nadražaje tokom mesečnog cilkusa.

Mnogo žena pati od bolnih tumora mlečnih žlezda tokom celokupnog reproduktivnog perioda života. Nekada su ti simptomi pojačaani i slabe u skladu sa menstrualnim ciklusom.

Ukoliko u vašoj porodici ima žena koje su imale problem  fibrocističnih dojki  velika  je mogućnost da ćete ih imati i Vi.

Iako najčešće promene na dojkama imaju jednostavno objašnjenje, potrebno je da ih pratite i da redovno idete na pregled dojki.

Ovaj zdravstveni problem možete rešiti  pomoću prirodnog preparata kompanije Medofit  FIBROCISTIČNE GRUDI .

Prirodni lek kompanije Medofit  jako dobro deluje.

Ovaj 100% prirodni preparat, spravljen je od  meda, lekovitih biljki (konopljika i žuti noćurak) i medicinske gljive – maitaku. Prirodni lek FIBROCISTIČNE GRUDI će vam pomoći da na potpuno prirodan način, izlečite svoje dojke.

Poznato je da lekovite biljke imaju dugu i uspešnu tradiciju u lečenju benignih  promena na dojkama.

Za pojavu cisti na dojkama glavni okidač je najčešće stres i užurbani način života. Takođe značajnu ulogu  za pojavu cista ima  ima hrana koju konzumirate . Užurbani način života uzrok je unosa brze hrane.Promenite tu naviku i trudite se da  se hranite zdravo.  Izbegavajte masnoće koje potiču iz  namirnica životinjskog porekla,  šećer i belo brašno, rafinisane ugljene hidrate.

Neka vam u ishrani budu zastupljeni  brokoli, kupus, kelj i prokelj,  karfiol. U ovom povrću  nalazi se  indol-3-karbinol, za koji je dokazano  da smanjuje sposobnost vezivanja estrogena za tkivo dojke , sprečavajući  maligna oboljenja  hormonski uzrokovana .

Unosite u organizam  prirodne antioksidanase poput vitamin  E i C, beta karoten kao i omega-3 masne kiseline.

Kafu i alkohol  izbacite iz  upotreba. Mnogo je korisnije popiti  blagi biljni čaj.

 



Comments are closed.

This entry was posted on September 4, 2017 and is filed under Zdravlje zena. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.