Prirodni lek za plodnost

lečenje steriliteta

U trenutku kada žele da osnuju porodicu mnogi parovi nailaze na  problem smanjene plodnosti i nemogućnosti začeća. Danas zbog nezdrave ishrane i svakodnevnog stresa  problemi sa plodnošću su veoma česti.

Statistički podaci govore da samo nekolicina parova koji pokušavaju začeće, ostvari taj cilj za dva do tri meseca, a 85% njih u periodu od  jedne godine. Prema nekim  medicinskim istraživanjima svakodnevno se  provećava broj ljudi koji imaju problema sa plodnošću i  začećem.

Uzroci ovog zdravstvenog problema mogu biti brojni.

Promenom ili uvođenjem određenih  životnih navika moguće je uticati na povećanju sopstvene plodnost i na taj način ostvariti brže začeće. Promene načina života mogu se znatno odraziti na oba partnera. Da bi na svet doneli zdravu bebu veoma su važni hrana i način života.

Uvedite svakodnevnu fizičku aktivnost i pazite na ishranu. Mnogi se slažu da zdravlje i plodnost umnogome zavise od energije koju posedujete. Ojačajte fizički  svoje telo. Pronađite fizičku aktivnost kojoj ćete se radovati. Izbacite konzumiranje alkohola, ukoliko ste pušač preknite sa pušenjem. Izbacite i druge loše i štetne navike ukoliko ih imate. Kontrolišite emocije i izbegavajte stres. Mir i radost u duši doneće vam zdravlje a sve negativne emocije će ga narušiti. Budite opušteni i gledajte na život optimistički.

Sem zdrave ishrane i promene zivotnih navika plodnost možete poboljšati i  brojnim alternativnim terapijama.

Za mnoge lekovite biljke se veruje da doprinose povećanju plodnosti  i lečenju steriliteta.

Kompanija Medofit  za povećanje plodnosti prirodnim putem je napravila  100% prirodan preparat, u čijem sastavu se nalaze med, lekovito bilje cimet i peruanska maca, kao i  i medicinske gljive koje regenerativno deluju i na ženske i na muške  reproduktivne organe.

Peruansku  macu u Peruu koriste već vekovima za povećanje plodnosti i muškaraca i žena. Njena delotvornost  za  pojačavanje seksualne želje, kao  i pokretljivosti i povećanje  broja spermatozoida je dokazana i zato se često koristi u terapiji lečenja steriliteta kod oba pola. Ova biljka ima veliki uticaj na stabilizovanje  hormonalnog balansa koji može biti  poremećen iz raznih razloga.

Takođe dokazano je da peruanska maca delotvorno deluje na  emocionalno i fizičko zdravlje, doprinosi   obnavljanju vitalnost i energije, što automatski znači i na  plodnost.

Kombinacija cimeta i meda vekovima se koristi za lečenje muške neplodnosti.

Naveli smo samo nekoliko saveta kako da prirodnim putem povećate plodnost.Veoma je važno da ne gubite nadu.

 Comments are closed.

This entry was posted on April 2, 2018 and is filed under Prirodni lekovi. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.