Lečenje bronhitisa prirodno

 lek za bronhitis na prirodnoj bazi

Bronhitis je bolest koja se javlja  kod osoba u svim  životnim dobima, a najčešće kod dece , kod osoba čiji je imunitet oslabljen, kao i kod osoba starije životne dobi.

Bronhitis je akutna ili hronična upala sluznice gornjih bronhijalnih puteva u plućima koja se može zakomplikovati. Najčešće se javlja zimi kada je sezona prehlada. Uzročnici bronhitisa su razni. Najčešće je  virusna upala, a može biti podstaknuta prašinom, otrovnim gasovima, izloženošću štetnim hemikalijama, pušenjem ili zagađenim vazduhom. Takođe hladnoća, nezdrava ishrana koja je siromašna vitaminima i umor smanjuju otpornost organizma, što može biti preduslov za nastanak bronhitisa.

Simptomi bronhitisa su teško disanje, kašalj sa iskašljavanjem guste sluzi, povišena temperatura sa drhtavicom i groznicom,  curenje iz nosa, umor i bolovi u leđima i mišićima. Bolest se može zakomplikovati visokom temperaturom, zviždanjem u grudima i stvaranjem veće količine žutog ili zelenog sekreta u iskašljavanju.

Aklutni bronhitis se javlja češće i  lakši je oblik bronhitisa. Kod dece, akutni bronhitis se najčešće javlja u kombinaciji sa infekcijom virusnog respiratornog trakta.

Ako se na vreme ne leči akutni bronhitis  prelazi u hronični oblik a kasnije i u astmu. Zato se sa  lečenjem mora početi odmah. Uz adekvatno lečenje simptomi se povlače za desetak dana. Bronhitis se uspešno leči prirodnim lekovima.

Ukoliko ste više za  alternativnu medicinu, i radije biste pokušali da bronhitis izlečite prirodnim putem, postoje načini da tretirate ovu bolest i efikasno izlečite kao i  da ublažite simptome.

Poznato je da brojne  lekovite biljke uspešno  pomažu u lečenju bronhitisa.

Kompanija Medofit pripremila je 100% prirodni preparat ˝LAKŠE SE DIŠE˝  koji se preporučuje   osobama koje imaju  čestu infekciju respiratornog trakta, koje su obolele  od bronhitisa i bronhijalne astme, i osobama koje su pušači ili  koje su ostavili pušenje.

Lek mogu konzumirati i deca i odrasli.

Ovaj prirodni lek u sebi sadrži med, lekovito bilje (beli slez i ehinaceu) i kombinaciju medicinskih gljiva.

100% prirordni preparat LAKŠE SE DIŠE, lekovito i regenarativno deluje na uravnotežen rad pluća,  u isto vreme razblažuje šlajm u plućima i jača organizam da ga izbaci napolje. Veoma je efikasan za  čišćenje pluća kod bivših pušača. Uspešno otklanja smetnje prilikom disanja, jer uspešno eliminiše uzroke kašlja  kao i sam kašalj. Već posle dvadesetak dana  korišćenja  ovog prirodnog leka zdravstveno stanje pluća se  vidno popravlja. Naročito se to brzo primeti kod dece.

 

 

 



Comments are closed.

This entry was posted on September 3, 2018 and is filed under Prirodni lekovi. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.