Smanjite masnoće u krvi prirodnim putem

visok holesterol

Povećana masnoća u krvi je sve učestaliji problem među stanovništvom. Holesterol je sastavni deo organizma i neophodan je za normalno funkcionisanje svake ćelije. Masnoće u krvi imaju vrlo važnu funkciju u organizmu, Povišeni nivo holesterola i triglicerida u krvi predstavljaju osnov za nastanak  čak I težih kardiovaskularnih obolenja.

Zdravstveni problem nastaje kada  nivo  masnoća  poraste iznad normalnih vrednosti.

Holesterol je odgovoran za nastanak plaka u krvnim sudovima, što za posledicu ima  usporen  protok krvi sa mogućnošću da dođe do zapušenja krvnog suda, zbog čega se može javiti srčani udar I brojne  bolesti srca i krvnih sudova.

Uzrok  nastanka povišene masnoće  može biti nepravilna ishrana i smanjena  fizička aktivnost.

Sniženjem visokih vrednosti  holesterola smanjujete i rizik po vaše  zdravlje.

Promena u ishrani i promena  načina života  mogu nekada biti dovoljne da  nivo holesterola vratite  na normalne vrednosti.

Pravilnom Ishranom može se smanjiti nivo holesterola od 10 do 20 posto.

Uz promenu ishrane  treba  upražnjavati  redovno  i fizičku aktivnost. Počnite  sa laganim  telesnim vežbama i šetnjom. Kasnije fizičku aktivnost prilagodite   vašim mogućnostima. To će doprineti regulisanju  masnoće i pozitivno delovati na vaš organizam u celosti. Fizičkom aktivnošću podstičete cirkulaciju u celom organizmu, održavate vaš mišićno-koštani sistem zdravim i pokretnim, pri tom  pomažete opšti metabolizam  I  pozitivno delujete i na regulisanje masnoće u krvi.

Snižavanje holesterola prirodnim putem  postaje sve popularnije. Zaista  postoje brojne biljke koje utiču I podstiču  sniženje masnoća u krvi na prirodan način. Smanjenje holesterola na prirodan način sem promene  režima ishrane, I fizičke aktivnosti  podrazumeva i korišćenje odgovarajućih prirodnih lekova.

Uvek je dobro  da za smanjenje holesterola prvo  pokušate lečenje prirodnim  lekovima. Prirodni preparati  često mogu  da isprave greške u metabolizmu masnoća.

Ako počnete lečenje visokog holesterola klasičnim lekovima, statinima, treba znati da   oni ne deluju na uzrok. Još jedna im je mana što se  moraju uzimati duži vremenski period, često i celi život.

Kompanija Medofit  za sniženje holesteroa  i triglicerida u krvi nudi  100% prirodni preparat, u čijem sastavu se nalaze  med, medicinske gljive SHIITAKE i CORDYCEPS, i lekovite biljke artičoka, kurkuma i alfalfa.  Preparat nastao kombinacijom ovih prirodnih sastojaka deluje sinergijski na čišćenje i regeneraciju jetre i  pomaže da se krvni sudovi oslobode viška masnoće, triglicerida i lošeg holesterola.Comments are closed.

This entry was posted on April 7, 2019 and is filed under Prirodni lekovi. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.