Prirodni lekovi su zdraviji za organizam i ne štete mu

prirodni lek za imunitet

Od postanka čovečanstva  ljudi su različite bolesti  lečili  lekovitim biljkama I travama koje su pronalazili u prirodi. Prirodni preparati spravljeni od lekovitih trava I meda predstavljaju pravo malo bogatstvo.

Sa pojavom medikamenata koje je proizvodila farmaceutska industrija prirodni lekovi su pali u zaborav.

Zadnjih godina situacija se menja I prirodni lekovi imaju sve više pristalica.

Mnogi ih radije koriste umesto medikamenata koje nudi farmaceutska industrija. Prevenstveno zato što su prirodni lekovi  bezbedni I nemaju nikakve neželjene efekte.

Vreme je da se vratite prirodi i učinite nešto dobro za vaše zdravlje.

Prirodni lekovi se koriste u  prevenciji i lečenju mnogih zdravstvenih tegoba.  Zahvaljujući bezbednosti i neškodljivosti njihova primena je široka.

Danas su prirodni lekovi izbor velikog broja ljudi, koji su postali imuni na određene vrste lekova.

Poznato je da prirodni antibiotici nisu štetni po zdravlje, a pomoću njih možete se osloboditi  raznih infekcija.

Za razliku od klasičnih lekova, prirodni antibiotici ne štete  zdravlju, ne uništavaju crevnu floru  i što je veoma važno ne uzrokuju stvaranje rezistentnih bakterija.

Jedan od  najboljih i najačih  prirodnih antibiotika je propolis. Zahvaljujući obilju biološki aktivnih materija koje su neophodne svakoj ćeliji našeg tela, propolis nazivaju antibiotikom  koji i hrani i leči. Sadrži brojne vitamine i minerale, organske kiseline, polifenole i flavonoide, koji su  u najvećoj meri zaslužni za lekovito delovanje propolisa.

Ima dejstvo na većinu virusa, uključujući i virus gripa. Pokazao se kao delotvoran u lečenju gljivica i parazita. Jača imuni sistem   i ima antikancerogeni učinak. Odličan je prirodni lek za bolesti pluća, astmu i alergije. Koristi se  za saniranje kožnih oboljenja Propolis ima jako analgetičko i antiupalno delovanje.  Upotrebljava se kao tinktura, mast ili krema.

Kompanija Medofit  nudi Vam  prirodne lekove spravljene na bazi meda, lekovitih biljaka i medicinskih gljiva koji će  Vam pomoći u prevenciji i lečenju vaših zdravstvenih problema.Dovoljno je da nas kontaktirate, objasnite Vaš zdravstveni problem. Dobićete  adekvatan prirodni preparat za vašu bolest, kao i savet kako i koliko dugo da ga upotrebljavate.

Na svim Medofit proizvodima radi tim vrhunskih travara, fitoterapeuta, apiterapeuta, koji iza sebe imaju višegodišnje  iskustvo u proizvodnji prirodnih lekova. Naši preparati su 100% delotvorni.

100% prirodne preparate Medofit  možete naručiti na telefon ili online na sajtu  http://www.medofit.com/



Comments are closed.

This entry was posted on June 6, 2019 and is filed under Prirodni lekovi. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.