Prirodni lekovi za holesterol

prirodni lek za holesterol

Povišen  holesterol je bitan faktor rizika za srčana oboljenja. Srčana oboljenja ubiju do tri puta  više ljudi nego rak dojke ili  rak pluća.  Visok sadržaj holesterola u  u krvi usko je povezan s načinom života, ishranom , nedostatkom fizičke aktivnosti. Preterano konzumiranje hrane,  život bez fizičke aktivnosti, mali unos  vitamina, svežeg povrća i voća, genetske predispozicije za  dijabetes i koronarne bolesti, pušenje, stresne situacije, visok krvni pritisak su faktori koji  mogu uticati na visok  nivo holesterola u krvi. Razumnost u jelu i piću, svakodnevna  fizička aktivnost, vreme provedeno na čistom i svežem vazduhu,  konzumiranje  meda, mleča I polena smanjiće rizik od dobijanja visokok holesterola. Pravilnom ishranom I ponašanjem možete sami sebi da pomognete.

Prirodni lekovi za holesterol napravljeni na bazi meda I bilja često  su efikasniji od farmaceutskih proizvoda. Ukoliko imate  problema sa povišenim  holesterolom , probajte potpuno prirodan  proizvod – Prirodni lek za visok holesterol  čiji sastav obezbeđuje skidanje naslaga sa zidova krvnih sudova,i jačanje istih. Preparat  je namenjen osobama koji imaju povišen nivo holesterola,masnoće i trigliceride u krvi. Već posle mesec dana konzumiranja  sniziće vam se holesterol i osetićete opšte poboljšanje. Preparat  uspešno deluje na uravnoteženi rad jetre i normalizuje odnos dobrog (HDL) i lošeg (LDL) holesterola. Posle šestomesečne terapije ovim preparataom vaša jetra će se regenerisati a količina masti, triglecirida I holesterola u krvi dovesti na normalu. Prirodna medicina je pomogla mnogima da se izleče.

Da bi imali dug I  dug i zdrav život potrebno je  je da holesterol održavate na  normali ili što bliže toj vrednosti. To možete postići  pravilnom ishranom i na taj način sprečiti  smrtonosne komplikacije- infarkt miokarda i šlog koje može izazvati  povišeni holesterol. Pravilna ishrana može da utiče na porast holesterola, ali i da izmeni njegove osobine i spreči ga da deluje štetno. Pravilnim unosom hrane  usporavate arteriosklerozu, koja može dovesti do bolesti  krvnih sudova. Razlikujemo dve vrste holesterol u krvi.

- LDL holesterol, ili “loš holesterol”  koji se  taloži u zidovima arterija.

- HDL ili “dobri holesterol”  koji utiče na razgradnju lošeg holsterola u jetri.

Aretrije su zdravije a cirkulacija bolja kad je dobri  holesterol  viši, a loši  holesterol niži. Pravilnom ishranom  postižete  sniženje lošeg i povišenje dobrog holesterola.

Uvedite promene u ishrani koje će se pozitivno odraziti na opšte  zdravstveno stanje organizma.

Opšte poznato je da  je za regulisanje povišenog holesterola odličan beli luk,  Ishrana bogata morskom ribom poput  lososa, sardine, tune, koje sadrže omega 3 masne kiseline  koje doprinose regulaciji masti u krvi. Gljive reishi I  shitake takođe  utiču na smanjenje “lošeg” LDL holesterola., , ,

Comments are closed.

This entry was posted on July 31, 2013 and is filed under Prirodni lekovi. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.