Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Prirodni lek za bubrege i mokraćne kanale

Prirodni lek za bubrege i mokraćne kanale
Šifra artikla: 001
Raspoloživ: Na lageru
Cena: 15.00€
Cena sa porezom: 15.00€
Količina:  
 

 

BUBREZI I MOKRAĆNI KANALI – prirodni lek za bubrege

 

Prirodan preparat je namenjen za osobe koje imaju infekcije i upale u bubrezima i mokraćnim kanalima i kamenje u bubrezima.

Ovo je praparat za osobe koje osećaju sledeće simptome:

 

 • akutne upale bubrega
 • izmokravaju krv prilikom mokrenja, a ne osećaju nikakve bolove
 • imate obolenja : ANALGEZIČNE NEFROPATIJE , ENDEMSKE NEFROPATIJE ili od TUBULOINTERSTICIJUMSKE NEFROPATIJE IZAZVANE LEKOVIMA
 • problemi sa mokrenjem i imate opstrukcije u urinarnom traktu
 • česta upala mokraćne bešike i upale mokraćnih puteva
 • količina proteina u mokraći je veća od fiziološke –NEFROTSKI SINDROM i PROTEINURIJA
 • poremećen je nivo kalija i natrija u krvnoj plazmi
 • problemi sa HRONIČNOM I AKUTNOM BUBREŽNOM INSUFICIJENCIJOM, UREMIJOM
 • otrovali ste se vodom – HIPERHIDRATACIJU
 • problemi sa cistitisom i cistinurijom
 • problemi sa mokrenjem: poliurija, anurija, dizurija i oligurija
 • problemi sa tuberkulozom bubrega i policističnim bubrezima

 

Bolesti bubrega predstavljaju široko rasprostranjenu patologiju, koja se beleži kod 7-10% odraslog stanovništva u modernom svetu. Poznato je toksično dejstvo, koje na bubrege vrši čitav niz lekarskih preparata, koje doprinose povećanju broja obolelih od nefroloških bolesti. Oboljenja bubrega često predstavljaju dugotrajnu patnju, koja utiče na smanjenje radne sposobnosti, i u čitavom nizu slučajeva imaju nepovoljnu prognozu. Značaj bubrežnog sistema je mnogo ozbiljniji od onog koje mu se pridaje u zapadnoj medicini. Bubrezi kontrolišu telesne tečnosti i u slučaju njihove patologije dolazi do pojave otoka, poliurije, inkontinencije itd. Infekcije mokraćnih kanala predstavlja rezultat jednog ili više tipova bakterija, koje inficiraju mokraćnu bešiku, mokraćni kanal i druge delove urinarnog trakta. Upala mokraćne bešike naziva se cistitis. U grupu najrasprostranjenijih simptoma ubrajaju se osećaj peckanja prilikom mokrenja, kao i česta mokrenja. Infekcija može biti praćena bolom u krstima, povišenom temperaturom i bolom iznad stidne kosti. Infekcije mokraćnih puteva se češće razvijaju kod žena, nego kod muškaraca.

Naš 100% prirodan preparat, u sebi sadrži med, medicinske gljive (CORDYCEPS) i lekobilje ( preslica, kopriva, brusnica ) koji uspešno pomažu u lečenju nefroloških problema. Biljka preslica je nezamenljiva u lečenju i sprečavanju obolenja bubrega i mokraćnih organa. Pokazala se efikasna u lečenju grčeva, koji se javljaju u mehuru, bolova prilikom mokrenja, slabog mehura,  prilikom zadržavanja mokraće u mokraćnom mehuru, upale bubrežne nakapnice, upalnog procesa bubrega, povećane količine belančevine u mokraći, kod krvarenje bubrega, kod hronično nadraženog mehura s pritiskom na mokrenje kod žena, kod početka  tuberkuloze mokraćnog mehura i bubrega.  Kopriva uspešno sprečava nastajanje peska u bubrezima i mokraćnim kanalima. Hipurična kiselina iz brusnice, daje joj svojstva izuzetno jakog prirodnog antibiotika, pa brusnica nema samo antibakterijska, nego i antifungalna svojstva. Brusnica se preporučuje u svakodnevnoj upotrebi kod upala mokraćnih kanala, a sve to zahvaljujući receptorima koji se nalaze u njoj, koji sprečavaju lepljenje bakterije na zidovovima mokraćnih kanala.

Period od mesec dana konstantnog uzimanja gljive cordyceps, pokazao se sasvim dovoljnim da se zabeleži ozbiljna redukcija oštećenih ćelija bubrega – zabeležila su istraživanja koja su sprovedena na institutima u Japanu i Kini, na bolesnicima koji su imali smanjenu fukciju bubrega i hronična obolenja na bubrezima.

Naš 100% prirodan preparat za BUBREGE I MOKRAĆNE KANALE, preporučujemo i najbolje da se koristi  preventivno, naročito u jesen i zimi kada su nam ugroženi bubrezi zbog hladnoće.

 

Zašto je naš prirodni preparat delotvorniji od ostalih preparata ?

BUBREZI I MOKRAĆNI KANALI – prirodni lek za bubrege i mokraćne kanale, preparat napravljen mešanjem meda, lekobilja i medicinskih gljiva, lekovito i regenarativno deluje na vraćanje u ravnotežu rad bubrega i potpuno otklanja sve infekcije u urinarnom traktu. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti reguliše rad bubrega. Kada se pomešaju med, lekobilje i medicinske gljive dejstvo preparata BUBREZI I MOKRAĆNI KANALI - prirodni lek za bubrege i mokraćne kanale, čini delotvornijim, nego kada bi se svi ovi sastojci odvojeno koristili. Delotvornost našeg preparata se ogleda u tome – da kada pomešamo medicinske gljive dehidrirane u prahu i osušeno lekovito bilje sa medom, fitonutrijenti iz medicinskih gljiva i  lekobilja se vežu za šećere koji se nalaze u medu, posle čega se te lekovite supstance, zajedno sa šećerom iz meda, nose kroz krv do obolelih organa, a svaka ponaosob lekovita supstanca iz lekobilja i medicinskih gljiva NE BI IMALA EFIKASNIJI NAČIN DA STIGNE NA OBOLELO MESTO U NAŠEM ORGANIZMU!

 

Šta to oštećuju bubrege i dovodi do zastoja bubrega:

 

·         ugrušci krvi u arterijama i venama oko bubrega

·         korištenje lekova, onih prilikom hemoterapije, korištenje antibiotika i prilikom visokog nivoa kalcija u krvi.

·         Bolest lupus

·         Prekomerno uživanje u alkoholu, heroinu i kokainu, i trovanje teškim metalima

·         prerano uništavanea crvenih krvnih stanica

·         stvorene naslage holesterola, u krvnim sudovima koje sprečavaju protok krvi u bubrege

·         Virusne i bakterijske infekcije

·         Upalni proces krvnih sudova

 

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Powered By OpenCart
Medofit doo © 2023