Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Za zdravlje dece

 

Veliki broj dece konzumira previše proizvoda brze hrane, gotove smrznute hrane, prerađevina, gaziranih pića, malih obroka, slatkiša, keksa i kolača, a gotovo svi ovi proizvodi sadrže neku vrstu boje za hranu, konzervansa, soli i šećera. Ovi su dodaci na neki način "prehrambena šminka", koja bojom i veštačkom aromom prikriva siromašnu kalorijsku vrednost proizvoda, ali ga čini privlačnijim deci.

Međutim, povećana potrošnja takvih namirnica i smanjenje unosa zdrave hrane poput svežeg povrća, voća, ribe, mesa i sira, nažalost je počela uzimati danak. Hiperaktivnost, ćudljivost, gojaznost, hronični zdravstveni problemi i slaba umna aktivnost sve su veze s lošom ishranom.

U doba zdravstvene osveštenosti i zavisnosti od dijeta u kojima danas živimo, tokom poslednjih deset godina došlo je do 70% povećanja gojaznosti među trogodišnjacima i četverogodišnjacima. Ako gojaznost kod trogodišnjaka i četverogodišnjaka nije zvono za uzbunu, šta jeste? Čak ako ni to nije dovoljno zastrašujuće, zna se da gojaznost vodi ka povećanom riziku od srčanih oboljenja i dijabetesa. Razlog je vrlo jednostavno loša ishrana i nedostatak fizičkih aktivnosti.

Drugi deo ovoga teksta procitajte - kliknite ovde - prirodni preparati za zdravlje dece

Prikaži kao : Listu / Grid
Prikaži:
Sortiraj po:
Prirodni lek za anemiju - malokrvnost
MALOKRVNOST – prirodni lek za anemiju   Ovaj preparat je napravljen za osobe sa slabom krvnom slikom, posebno se preporučuje deci koja imaju deficit željeza u krvi i u ćelijama. Ovo je preparat za osobe koje osećaju:   Bolove u predelu grudi Čiji je san poremećen, nemaju apetit i osećaju povremene ili stalne glavobolje Osećaju slabost – brzo se zama..
15.00€
Sa porezom: 15.00€
Prirodni lek za bronhitis - lakše se diše
LAKŠE SE DIŠE – prirodni lek za bronhitis   Ovaj preparat je napravljen za osobe sa problemima infekcije respiratornog trakta, za obolele od bronhitisa i bronhijalne astme i decu i odrasle, naročito se preporučuje osobama koje puše i koji su skoro ostavili pušenje. Ovo je preparat za osobe koje osećaju : učestalo kаšljanje kаšljanjej koje se ujutro pogoršava, a na..
16.00€
Sa porezom: 16.00€
Prirodni lek za mršavljenje
  FITOKOMPLEKS ZA MRŠAVLJENJE Mesečna terapija proizvoda  sastoji se od 4 teglice po 250 grama. Cena mesečne terapije : 45€   Prirodan preparat za mršavljenje i detoksikaciju organizma FITOKOMPLEKS ZA MRŠAVLJENJE  je prvi 100% prirodan preparat napravljen mešavinom lekovitog bilja i meda, koji će vam pomoći da se oslobodite viška kilograma i što je najbit..
45.00€
Sa porezom: 45.00€
Powered By OpenCart
Medofit doo © 2024