Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Za zdravlje muškaraca

Za zdravlje muškaraca

 

Poznato je da muškarci umiru duplo češće od žena zbog bolesti koja se zove svetski ubica broj jedan, a to je bolest srca i krvnih sudova. Srčani udar - infarkt, pre 65. godine starosti pokosi tri puta više muškaraca nego žena. Takve promene na krvnim sudovima utiču i na loš polni život muškaraca. To izaziva i psihičke promene i čini velik i trajan problem u muškoj psihi. Nemogućnost erekcije tabu je tema.

Problem sa erekcijom nije stanje koje predstavlja pretnju muškarčevom egu, već i zdravlju. Problemi sa erekcijom mogu biti posledica konzumiranja određene vrste lekova, visokog krvnog pritiska ili pušenja.

Jedno nemačko istraživanje je pokazalo da problemi s erekcijom često signaliziraju povećan rizik od nastanka srčanog udara, visokog holesterola, dijabetesa, bolesti bubrega, hroničnog alkoholizma, multiple skleroze, obolenja krvnih sudova i neuroloških obolenja.

Takođe nemojte zaboraviti da stres, anksioznost, depresija, osećaj krivice i manjka samopouzdanja uzrokuju 10 do 20% slučajeva erektilne disfunkcije.

Procitajte drugi deo teksta - klikni ovde - Muski problemi

Prikaži kao : Listu / Grid
Prikaži:
Sortiraj po:
Prirodni  lek za bubrege i mokraćne kanale
BUBREZI I MOKRAĆNI KANALI – prirodni lek za bubrege   Prirodan preparat je namenjen za osobe koje imaju infekcije i upale u bubrezima i mokraćnim kanalima i kamenje u bubrezima. Ovo je praparat za osobe koje osećaju sledeće simptome:   akutne upale bubrega izmokravaju krv prilikom mokrenja, a ne osećaju nikakve bolove imate obolenja : ANALGEZIČNE N..
15.00€
Sa porezom: 15.00€
Prirodni lek za mršavljenje
  FITOKOMPLEKS ZA MRŠAVLJENJE Mesečna terapija proizvoda  sastoji se od 4 teglice po 250 grama. Cena mesečne terapije : 45€   Prirodan preparat za mršavljenje i detoksikaciju organizma FITOKOMPLEKS ZA MRŠAVLJENJE  je prvi 100% prirodan preparat napravljen mešavinom lekovitog bilja i meda, koji će vam pomoći da se oslobodite viška kilograma i što je najbit..
45.00€
Sa porezom: 45.00€
Prirodni lek za plodnost
PLODNOST – prirodni lek za plodnost   Ovaj preparat se preporučuje ženama i muškarcima sa zdravstvenim problemom nemogućnosti da se dobije potomstvo.   Brak se smatra neplodnim , ukoliko do trudnoće ne dolazi u toku jedne godine pri normalnom polnom životu. Kod žena, za njihovu neplodnost može biti odgovorni : poremećaj funkcije polnih organa usled infekcija organa mal..
15.50€
Sa porezom: 15.50€
Prirodni lek za potenciju
POTENCIJA – prirodni lek za potenciju Prirodni preparat za osobe sa problemima erekcije, problem sa preranom ejakulacijom, poremećenim libidom i kod kojih je seksualna  želja umanjena. Ovo je praparat za osobe koje osećaju sledeće simptome: Kvalitet erekcije je promenjen, da li je to u tvrdoći penisa ili  nemogućnosti održavanja erekcije  Najpouzdaniji indikat..
16.00€
Sa porezom: 16.00€
Prirodni lek za prostatu
PROSTATA – prirodni lek za prostatu Prirodni preparat je za muškarce koji imaju zdravstvene probleme sa prostatom, i muškarce koji često imaju infekcije prostate, upale prostate i upale mokraćnih kanala. Ovo je praparat za osobe koje osećaju sledeće simptome: Ako vam je uvećana prostata Ako je protok urina smanjen prilikom mokrenja Ako po noći često mokrite Ako..
15.00€
Sa porezom: 15.00€
Powered By OpenCart
Medofit doo © 2024