Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Za zdravlje žena

 

Prirodni lekovi - proizvodi za zdravlje žena

Današnja žena poseduje mnogo više znanja o zdravom načinu života, ishrani, mršavljenju, vežbanju, sportu i fizičkim aktivnostima, kao i metodama za održavanje i unapređenje zdravlja. Ali današnje žene imaju puno veći teret nego pre. Ona je istovremeno i uspešna poslovna žena – privređuje za porodicu, brižna supruga i majka, a povrh svega i savršena domaćica, zbog čega je žensko zdravlje još više izloženo stalnim pretnjama. Sva ova očekivanja od savremene žene, naročito veliki fizički i psihički pritisak kome su izložene, narušavanju njihovu prirodnu ravnotežu hormona, koji su veoma bitni u zdravlju svake žene. Činjenica je da je žensko telo dizajnirano za rađanje dece, ali sve više žena ne može da ostvari tu želju da postanu majke. Neočekivano suočavanje sa nepolodnošću za svaku ženu je težak trenutak. Često ne znaju kako da podnesu osećanje koje izaziva saznanje o neplodnosti. Postoji početna reakcija šoka i poricanja, jer  trudnoća i menstrualni ciklus su od centralne važnosti za materinstvo. Zbog svega ovoga svakoj ženi koja želi da postane majka preporučujemo naš preparat PLODNOST – prirodni lek za plodnost, jer korištenjem preparata vraća vam se prirodna ravnoteža hormona, poveća vam se nivo energije, imunitet podiže na veći nivo i samim tim vaše telo postaje zdravije i spremnije za blaženo stanje. Korišćenjem preparata PLODNOST otklanjate u organizmu većinu uzroka koji vas sprečavaju da zatrudnite, kao što su:

Drugi deo teksta procitajte - kliknite ovde  Uzrozi neplodnosti kod zena

 

Prikaži kao : Listu / Grid
Prikaži:
Sortiraj po:
Fibrocistične grudi - prirodni lek za dojke
FIBROCISTIČNE GRUDI – prirodni lek za dojke   Ovaj prirodan preparat je namenjen za ženske osobe sa problemom neuravnoteženosti hormona i displazijama.  Ovo je preparat za ženske osobe koje osećaju sledeće simptome:   fibrocistične displazije pojačana osetljivost pre menstualnog ciklusa poremećena ravnoteža između progesterona i estrogena mas..
17.50€
Sa porezom: 17.50€
Prirodni lek protiv celulita
  FITOKOMPLEKS PROTIV CELULITA Mesečna terapija proizvoda  sastoji se od 2 teglice po 250 grama i ETERIČNO ULJE za masažu 50ml Cena mesečne terapije : 35€   Zbog nepravilnog načina ishrane, uticaja hormona koji se nalaze u prerađenoj hrani i nedostatka fizičke aktivnosti, dovelo je do činjenice da 90% žena imaju celulit, a čak 32% od njih je mršavo. Zb..
35.00€
Sa porezom: 35.00€
Prirodni lek za klimaks
  FITOKOMPLEKS - KLIMAKS     Mesečna terapija proizvoda  sastoji se od 2 teglice po 250 grama. Cena mesečne terapije : 35€ Klimaks je jako bitno razdoblje u životu svake žene.Taj period obiluje nizom fizičkih i psihičkih promena u organizmu žene, jer je to period u kom dolazi do gašenja reproduktivne sposobnosti  i smanjenom dejstvu hormona i do ..
35.00€
Sa porezom: 35.00€
Prirodni lek za mršavljenje
  FITOKOMPLEKS ZA MRŠAVLJENJE Mesečna terapija proizvoda  sastoji se od 4 teglice po 250 grama. Cena mesečne terapije : 45€   Prirodan preparat za mršavljenje i detoksikaciju organizma FITOKOMPLEKS ZA MRŠAVLJENJE  je prvi 100% prirodan preparat napravljen mešavinom lekovitog bilja i meda, koji će vam pomoći da se oslobodite viška kilograma i što je najbit..
45.00€
Sa porezom: 45.00€
Prirodni lek za plodnost
PLODNOST – prirodni lek za plodnost   Ovaj preparat se preporučuje ženama i muškarcima sa zdravstvenim problemom nemogućnosti da se dobije potomstvo.   Brak se smatra neplodnim , ukoliko do trudnoće ne dolazi u toku jedne godine pri normalnom polnom životu. Kod žena, za njihovu neplodnost može biti odgovorni : poremećaj funkcije polnih organa usled infekcija organa mal..
15.50€
Sa porezom: 15.50€
Prirodni lek za štitnjaču - štitnu  žlezdu
ŠTITNA ŽLEZDA – prirodni lek za štitnjaču   Prirodni preparat za osobe sa poremećenim radom štitne žlezde, bez obzira da li je u pitanju uvećan (hipertireodizam) ili umanjen (hipotireodizam)  rad štitnjače. Ovo je praparat za osobe koje osećaju sledeće simptome:   Mršavljenje ili gojenje, promena telesne težine koja se dešava naglo i teško je objašnjiva je..
16.00€
Sa porezom: 16.00€
Powered By OpenCart
Medofit doo © 2024