Zasto MEDOFIT? Video galerija Iskustva nasih kupaca

Fibrocistične grudi - prirodni lek za dojke

Fibrocistične grudi - prirodni lek za dojke
Šifra artikla: 003
Raspoloživ: Na lageru
Cena: 17.50€
Cena sa porezom: 17.50€
Količina:  
 

 

FIBROCISTIČNE GRUDI – prirodni lek za dojke

 

Ovaj prirodan preparat je namenjen za ženske osobe sa problemom neuravnoteženosti hormona i displazijama.  Ovo je preparat za ženske osobe koje osećaju sledeće simptome:

 

 • fibrocistične displazije
 • pojačana osetljivost pre menstualnog ciklusa
 • poremećena ravnoteža između progesterona i estrogena
 • masne nekroze
 • povremeno curenje sekreta iz bradavice
 • neciklični i ciklični bolovi u dojci ili dojkama
 • problemi sa cistama u grudima
 • nivo prolaktina je povećan
 • fibroadenomi
 • primećujete u dojkama fibrocistične promene
 • osećate bol koji nije potekao iz dojke

 

Mnoge žene pate od bolnih tumora mlečnih žlezda u toku celokupnog reproduktivnog perioda života. Ponekad se ti simptomi pojačavaju i slabe u skladu sa menstrualnim ciklusom, dok u drugim slučajevima oboljenje se ne podvrgava nikakvim zakonomernostima, a kod nekih žena simptomi su prisutni stalno. Fibrocistitis se sreće najčešće kod žena u uzrastu od 30 – 50 godina, retko nakon menopauze. U mlečnim žlezdama se obrazuju ciste ispunjene tečnošću kao i tumori, koji umeju biti bolni, i koji se uvećavaju i smanjuju u zavisnosti od faza menstrualnog ciklusa. Kod mlađih žena češće dolazi do pojave čvrstih tumora, koji se nazivaju fibroadenomi ili mastopatije. Oni po pravilu ne izazivaju posebne bolove, ali ih ne treba zanemariti.

Naš 100% prirodan preparat, u sebi sadrži med, lekovite biljke (konopljiku i žuti noćurak) i medicinsku gljivu – maitaku, koja vam pomaže da na potpuno prirodan način, izlečite svoje zdravstvene probleme sa grudima (dojkama). Ulje žutog noćurka sadrži dve važne masne kiseline - nezasićene : gama-Iinolensku kiselinu i alfa-Iinolensku kiselinu. Gama – Iinolensku kiselinu naš organizam može sma proizvesti, a alfa-Iinolenska kiselina je esencijalna masna kiselina, jer se ne može proizvesti u našem organizmu, zato je potrebno uneti je hranom. U ulju žutog noćurka ima 72% alfa – linolenske kiseline i 9% gama – linolenske kiseline, i zbog ovog odnosa linolenskih kiselina u žutom noćurku, žuti noćurak svrstava u najbogatiji prirodni izvor vitamina F. Vitamin F je veoma biološki aktivan vitamin, i zbog toga je bitan za ženski organizam jer pomaže u održavanju uobičajenog elasticiteta vezivnog tkiva, a ima osobine antioksidansa, neutralizuje i sprečava nastanak slobodnih radikala koji štetno deluju na organizam, i veoma bitna uloga u organizmu je da pomaže transportu kiseonika i kalcijuma u ćelije. Zbog svega ovoga, ulje od žutog noćurka smanjuje viskozitet krvi, što znači da preventivno deluje da ne dođe do nastajanja ugrušaka u krvi i tako kontroliše stanje pre menstrualnog ciklusa (PMS)!

Konopljika (Agnus Castus) snižava nivo prolaktina i reguliše nivo progesterona, zato se primenjuje u periodu perimenopauze, da bi se zaustavilo krvarenja ili kod neredovnih menstrualnih ciklusa, i najbitnije je da pospešuje proizvodnju hormona i uspešno ih kontroliše u periodu zadnje dve sedmice menstruacije, jer je to period menstucije poznat po tome što stvara žuto telo, a ono priprema jajašca za oplodnju, a uterus priprema za trudnoću.

Konopljika (Agnus Castus) pomaže ženama kod oboljenja grudi i bolnih grudi, upalnih procesa karlice, nenormalnih krvarenja u uterusu i pomaže kod emocionalnih disbalansa, normalizuje se nivo progesterona, on izlučuje žuto telo – tako pomaže da se obnovi zdrava funkcija menstrualnog ciklusa, ublažavajući  simptome PMS-a (grčeve, nabreklost grudi i glavobolje).

 

Zašto je naš prirodni preparat delotvorniji od ostalih preparata ?

FIBROCISTIČNE GRUDI - prirodni lek za dojke, preparat napravljen mešanjem meda, lekobilja i medicinskih gljiva, lekovito i regenarativno deluje na rad mlečnih žlezda i otklanja sve infekcije dojki. Posle sprovedene terapije u trajanju od 6 meseci, u potpunosti reguliše rad mlečnih žlezda i grudi.  Kada se pomešaju med, lekobilje i medicinske gljive dejstvo preparata FIBROCISTIČNE GRUDI – prirodni lek za dojke, čini delotvornijim, nego kada bi se svi ovi sastojci odvojeno koristili. Delotvornost našeg preparata se ogleda u tome – da kada pomešamo medicinske gljive dehidrirane u prahu i osušeno lekovito bilje sa medom, fitonutrijenti iz medicinskih gljiva i  lekobilja se vežu za šećere koji se nalaze u medu, posle čega se te lekovite supstance, zajedno sa šećerom iz meda, nose kroz krv do obolelih organa, a svaka ponaosob lekovita supstanca iz lekobilja i medicinskih gljiva NE BI IMALA EFIKASNIJI NAČIN DA STIGNE NA OBOLELO MESTO U NAŠEM ORGANIZMU!

Česta pojava kod žena ispod 50 godina starosti, su bolne dojke, pune čvorića a kod mnogih žena u tom životnom dobu, pre menopauze, povećavaju se nelagodnosti u grudima (fibrocistične grudi), jer se ženske grudi razlikuju po svom sastavu i gustini. U periodu pre menopauze u ženskim grudima ima više tkiva nego  masti, a taj se odnos menja u kasnijim godinama. Veliki broj žena oseća blage nelagodnosti koje su povezane sa bolom u grudima, a kod nekih žena se javljaju tako snažni bolovi, koji im prave velike zdravstvene probleme prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Ove PMS promene se zovu ˝fibrocistične bolesti grudi˝. Grudi pune čvorića ne povećavaju rizik od razvijanja raka u grudima, ali otežavaju otkrivanje izraslina karcinoma, ako se one pojave u grudima. Ove promene u dojkama, povezane su za opadanje ili rast nivoa ženskih hormona tokom menstruacije. Posle ovulacije, ako se mnogo poveća proizvodnja estrogena, a znatno smanji proizvodnja progesterona, onda žene mogu imati ozbiljne zdravstvene smetnje, a ako je još i prevelika proizvodnja prolaktina, to je hormon koji je zadužen za pokretanje proizvodnje mleka kod porodilja, onda takvo stanje povećava osetljivost u grudima i kod žena koje nisu rađale.

 

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loš           Dobar

Unesite kod sa slike ispod:Powered By OpenCart
Medofit doo © 2023