Imuni sistem u borbi protiv korona virusa

korona virus

U borbi protiv bilo koje virusne infekcije, pa tako i protiv korona virusa  glavni adut je imuni sistem. Unošenje vitamina prirodno, konzumiranjem svežeg voća i povrća je najbolji način  da ojačate imuni sistem.  Ukoliko imate mogućnosti koristite neprskano voće i povrće kako bi iz njih izvukli ono  najbolje.

U čitavom svetu proglašena je pandemija korona virusa. Moramo svi biti svesni novonastale situacije i striktno se pridržavati smernicaiI uputstava koja je izdala Svetska Zdravstvena Organizacija oko prevencije i lečenja same bolesti. Ukoliko svako od nas bude  ispoštovao  ova  pravila smanjuje se šansa  da se zarazimo ili mogućnosti da prenesemo korona virus.

Kako bi što  pre pobedili korona virus  i iz nastale situacije izašli kao pobednici potrebno je da sve svoje snage usmerite ka očuvanju zdravlja i jačanju imunog sistema. Apeluje se da se nose zaštitne maske, peru ruke toplom vodom i sapunom češće nego inače, izbegava nepotrebni boraaknapolju u grupama, ljubljenje i rukovanje prilikom pozdrava.  Ukoliko imate starije osobe sa vama u kući pomognite im koliko možete , ali tako da ne ugrozite svoje i njihovo zdravlje. Radite stalno na jačanju svog organizma.

Kompanija Medofit se bavi proizvodnjom 100% prirodnih preparata na bazi lekovitog bilja , meda i medicinskih gljiva. Svi prirodni   preparati koji su u ponudi su proizvedeni  od najkvalitetnijih probranih sastojaka iz prirode, napravljeni ručno po receptima , koji su se u našoj kompaniji  razvijali dugo  godina. Preparati ne sadrže  veštačke boje, mirise i hemikalije.

prirodno ja;anje imuniteta

Naša je preporuka da svoj  imuni sistem ojačate na vreme pomoću našeg  potpuno prirodnog preparata  IMUNITET I JAČANJE ORGANIZMA – prirodni lek za imunitet. „Bolje  sprečiti nego lečiti“ je naša stara izreka. Zato Vam savetujemo da stalno radite na jačanju vašeg imunog sistema bez obzira kojoj ststarosnoj dobi pripadate.

Moramo svi zajedno da uložimo napor i ozbiljno i odgovorno pristupimo svemu kako bi  zajednički prevazišli nastalu pandemiju. Svu vašu energiju usmerite  ka prevenciji:

– Izbegavajte direktan kontakt sa osobama koje imaju znake respiratorne infekcije poput kijanja i kašljanja

-Izbegavajte boravak  u zatvorenom prostoru gde je prisutan veliki broj osoba

-Ako imate   dijabetes,visok pritisak, kardiovaskularno oboljnenje ili neko drugohronično zdravstveno obolenje imate veći rizik da obolite.

Najbolja prevencija je da ostanete u svojim kućama dok traje epidemija korona virusa.

 

 



Comments are closed.

This entry was posted on March 25, 2020 and is filed under Prirodni lekovi za imunitet. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.