Prirodni preparati za imunitet

Prvi deo ovoga teksta procitajte -klikni ovde – Prirodni lekovi za imunitet

Naši 100% prirodni preparati svojim sastavom pomažu vam da otklonite zdravstvene probleme kod obolelih organa koji su najbitniji u radu vašeg imuniteta. Priodni preparat BUBREZI I MOKRAĆNI KANALI – prirodni lek za bubrege, regeneriše vaše bubrege, poboljšava njihov rad i uspešno otklanja virusne i bakterijske infekcije, i isto tako čisti vaše mokraćne kanale ponovo uspostavljajući ravnomeran rad bubrega i mokraćnih kanala. Naš preparat ČIŠĆENJE JETRE – prirodni lek za jetru, čisti vašu jetru od svih štetnih naslaga, odmašćuje jetru i regeneriše je, da bi ponovo mogla da funkcioniše i čisti organizam od štetnih materija. IMUNITET I JAČANJE ORGANIZMA – prirodni lek za imunitet, je preparat u koji u sastavu ima tri najlekovitije gljive, i zato predstavlja pravu bombu za imunitet. KORDICEPSMED – prirodni lek za tumore, sa velikom koncentracijom gljive kordiceps pomešane sa medom, veoma brzo stimuliše vaš imunitet i daje mu snagu da se izbori i sa najtežim bolestima današnjice.

Kako ojačati imuni sistem? Krepe ga i jačaju mnoge stvari. Hrana na prvom mestu, drugo – čist vazduh, uredan život, dobar san, fizička aktivnost i mnoge druge. Izuzetno pomažu i pčelinji proizvodi: med, cvetni prah, propolis, matična mleč. Zahvaljujući hemijskom sastavu, odnosu vitamina, minerala, fermenata, prostih šećera, med utiče na formiranje krvnih elemenata koji imaju zaštitnu ulogu, jer poseduju sposobnost uništavanja neprijatelja. Veoma bitnu ulogu u jačanju imunog sistema imaju i medicinske gljive, koje su u sastavu svakog našeg proizvoda, naročito se izdvajaju cordyceps (cordyceps-sinensis); šitake (Lentinula edodes) i reiši (ganoderme-lucidum) ! Ove gljive u sebi sadrže minerale, vitamine, esencijalne amino kiseline i biljna vlakna koja su neophodna za održavanje imunog sistema na zavidnom nivou !

To je jedan od najznačajnijih i zadivljujućih sistema koji funkcionišu u našem telu, jer preuzima jednu od najznačajnijih misija u životu. Mi ne moramo da budemo svesni njegovog postojanja i delovanja, ali svi elementi imunog sistema štite naše telo kao vojnici koji pripadaju jednoj velikoj armiji.



Comments are closed.

This entry was posted on October 15, 2012 and is filed under Prirodni lekovi za imunitet. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.