Zdravstveni problemi kod muskaraca

Prvi deo ovoga teksta procitajte – klikni ovde – Zdravlje muskaraca

U ovom veku javlja se problem hroničnog nedostatka seksualne želje kod velikog broja muškaraca, nevezan za telesne reakcije i promene. Smatralo se da je to problem žena, međutim, sve češće danas muškarci odbijaju partnericu iz dosad nejasnih razloga. Naš preparat POTENCIJA – prirodni lek za potenciju, pored toga što uspešno rešava problem sa erekcijom, on uspešno podiže libido i vraća seksualnu želju. Posle terapije od 6 meseci sa našim prirodnim lekom POTENCIJA vaši seksualni problemi su prošlost, jer zbog 100% prirodnog sastava istovremeno utiče na celokupno muško zdravlje, podiže imunitet , jača nervni sistem i poboljšava cirkulaciju i što je najbitnije vraća ponovo želju za seksom, jer jedino priroda vam otklanja uzrok impotencije, a ne leči samo simptome.

Ranije ili kasnije, kao specifična muška bolest u tom životnom dobu, i prostata počinje zagorčavati život muškarcima. Zdrava prostata teška je oko 20 grama, promera oko 3 do 4 cm i proizvodi tekućinu s 30% sperme, koja dolazi iz testisa, ali i kalcijum, limunsku kiselinu i enzime koji povećavaju sposobnost spermija za oplodnju. Međutim, sve je u redu dok je prostata normalne veličine. Muškarci stariji od 50 godina diljem sveta kao simptome navode početak učestalog mokrenja, ponekad i svaki sat, više puta po noći (kad treba isključiti šećernu bolest), zatim tanak mlaz, osećaj nepotpunog pražnjenja mehura pa sve do nekontrolisanog curenja mokraće. Poteškoće ima 25% muškaraca do 55. godine života, a preko 50% iznad 70. godine.

Udruženja za borbu protiv raka i bolesti muškaraca preporučuju što manje sedenja, a što više kretanja. Isto tako preporučuje se ograničena upotreba namirnica životinjskog porekla koje sadrže mnogo masti i povećan unos namirnica biljnoga porekla u prehranu, konzumiranje 5 puta na dan voća i žitarica, testenine, ribe, posebno brokule, paradajza, grejpa i lubenice koji do 40% smanjuju rizik od raka.

Zbog svega rečenog, neophodna je upotreba naših prirodnih proizvoda PROSTATA – prirodni lek za prostatu i PLODNOST – prirodni lek za plodnost, pre svega preventivno, jer zbog svog prirodnog sastava otklanjaju u potpunosti moguće uzroke bolesti prostate, a kod mlađih osoba bolesna prostata je uzrok neplodnosti. Izbalansiran sastav proizvoda PROSTATA utiče da regeneriše prostatu u potpunosti, otkloni uzrok obolenja i spreči njegovo ponovno vraćanje.

Muškarci su izloženiji nekim vrstama poslova koje žene ne rade, pa tako i opasnostima koje takvi poslovi mogu uzrokovati (radovi na visini, u rudarstvu ili industrijskim granama, izlaganje štetnim ili otrovnim supstancama, podizanje teških predmeta koji mogu oštetiti kičmu).

Muškarcu obim stomaka ne bi smeo biti veći od obima bokova, a najbolje bi bilo kada obim struka ne bi prelazio više od 100cm. Ukoliko je obim njegovog struka veći, ima povećan rizik od nastanka bolesti srca i dijabetesa. Veliki stomak takođe može uzrokovati moždani udar, apneju i osteoartritis.

Umerena dijeta i program vežbanja može da smanjite stomak, a time i rizik od nastanka bolesti srca i dijabetesa.

Prestanite s konzumacijom sokova, čak i dijetnih, kao i alkohola jer ćete na taj način bez preteranog truda izgubiti 4.5kg godišnje. Svakodnevna umerena vežba koja uključuje aerobne vežbe, ali i vežbe snage će pomoći kod smanjenja stomaka i očuvanja zdravlja. Svakodnevno upražnjavajte šetnje, jer one su idealan oblik vežbe, jer ne opterećuju zglobove u nogama, kao kod trčanja, a svo vreme šetnje udišete čist vazduh



Comments are closed.

This entry was posted on October 15, 2012 and is filed under Zdravlje muskaraca. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.