Anemija lečenje prirodno

anemija lečenje

Nedostatak crvenih krvnih zrnaca naziva se anemija. Procena je da 10%  ukupne populacije  ima ovaj zdravstveni problem.  Češće se javlja kod žena, osoba koje se hrane vegetarijanski i male dece. Zbog pojačane potrebe organizma za gvožđem, često se javlja i kod trudnica.

Osim hroničnih bolesti koje za posledicu mogu imati anemiju, uzrok  njene  pojave može biti i nedovoljan unos namirnica  koje sadrže gvožđe.

Najpopularnije metode za lečenje anemije su one prirodne.

Anemija ili malokrvnost mogu se lečiti ili držati pod kontrolom pomoću prirodnih preparata.

Prirodna ishrana  koja sadrži sveže voće i povrće, posebno ono koje ima visok sadržaj gvožđa je najbolja prevencija anemije.

Mogu pomoći i razni  preparati  od lekovitog bilja koji su spravljeni po receptima tradicionalne narodne medicine i  koji su već vekovima odličan saveznik u borbi protiv anemije.

Ishrana treba da sadrži unos  zdravih masti poput  ribljeg i maslinovog ulja. Izbacite iz upotrebe prerađenu hranu a ubacite  mlečne prerađevine kefir, sir i jogurt. Preporučun je i unos zelenog povrća.

Kako bi povećali nivo crvenih krvnih zrnaca poželjno je da unosite vitamin B12 koji se nalazi u mesu, jajima, ribi i morskim plodovima. Crveno meso, cvekla, spanać, brokoli i lešnici takođe obiluju gvožđem.

Zapravo je potrebno da se okrenete prirodi i u njoj pronađete sastojke i proizvode, koji se koriste kao lek za anemiju. To su  med, korpiva, cvekla, kupina…

Ukoliko niste u mogućnosti da preparate pripremate sami, na našem  tržištu je  u ponudi veliki broj sirupa i tinktura koji u sebi sadrže  prirodne izvore gvožđa.

100% prirodni preparat  Malokrvnost kompanije Medofit u sebi sadrži med, leko bilje (giseng, seme koprive, i goji) i medicinske gljive (cordyceps i reishi). Ovaj prirodni lek  vraća hemoglobin u krvi na normalne vrednosti,  i rešava zdravstveni problem anemije.

MALOKRVNOST- prirodni lek za anemiju, spravljen  je mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva. Lekovito i regenarativno deluje, povećava količinu crvenih krvnih ćelija. Posle  terapije od šest meseci  u potpunosti regenerise krvnu sliku i dugotrajno normalizuje nivo gvožđa u krvi.

Preparat je namenjen osobama  koje imaju lošu  krvnu sliku. Posebno se preporučuje  za decu koja imaju deficit gvožđa u krvi i u ćelijama.

Ovom  preparatom u kombinaciji sa pravilnom ishranom  i zdravim načinom života preveniraćete i izlečiti anemiju.



Comments are closed.

This entry was posted on May 10, 2019 and is filed under Prirodni lekovi. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.